Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У КЦ Ниш 261 новозаражен пацијент

rssBookmark and Share

Ниш 29.12.2020. Јужна Србија Инфо

У Covid објектима Клиничког Центра Ниш, јуче до 16 сати, хоспитализована су укупно 305 пацијената. Код 261 пацијената је потврђено присуство вируса Covid-19. Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 11 су прикључени на апарате за вештачку вентилацију и налазе се у јако тешком општем стању.

У КЦ Ниш 261 новозаражен пацијент

Сви пацијенти су под 24 - часовним надзором и детаљним мониторингом животних функција од стране лекара и медицинског особља нишког Kлиничког центра.

Њихов клинички статус се процењује из минута у минут, а терапијске мере предузимају у односу на терапијски одговор.

Нажалост, упркос свим напорима лекара нишког Kлиничког центра, 5 пацијената, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуло.

У Covid болници у Крушевцу, тренутно је хоспитализовано 53 пацијената. Код 43 пацијената је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 5 је прикључено на апарате за вештачку вентилацију.

У ЗЦ Лековац у Covid болници, тренутно је хоспитализовано 173 пацијената. Код 101 пацијената је потврђено присуство вируса Covid-19.

Нажалост, упркос свим напорима лекара ЗЦ Лесковца, 2 пацијента, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуло.

У 2 Covid болнице у ЗЦ Врање, укупно су хоспитализована 131 пацијента. Код 114 пацијента је потврђено присуство вируса. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Коронавирус
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима