Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Четири злата за КБС Наисус

rssBookmark and Share

Ниш 25.11.2013.

Након Отвореног првенства Војводине (17.новембра) и освајања четири медаља - две златне и по једна сребрна и бронзана, КБС Наисус је на Отворено техничко првенство Србије освојио четири златна одличја.

Четири злата за КБС Наисус

У Хали спортова на Новом Београду 24.новембра одржано је Отворено техничко првенство Србије. Такмичење се налази у систему бодовања Европске теквондо уније и представља турнир А класе. Овогодишње такмичење окупило је безмало 300 такмичара из 15 земаља: Аустрија, Бугарска, Хрватска, Француска, Велика Британија, Немачка, Грчка, Мађарска, Израел, Кенија, Швајцарска, Шведска, Турска, Украјина и наравно Србија. На овом престижном такмичењу КБС Наисус представљали су:

Урош Митровић - златна медаља,

Борис Јанковић - златна медаља,

Душан Ивковић - златна медаља,

Стеван Ивковић - златна медаља.

Златни момци КБС Наисус-а са репрезентативцем и међународним судијом из В.Британије - Ali Pourtaheri

- Отворено првенство Србије у формама одржано је након Светског првенства, са кога смо се вратили са до сада највећим успехом - уласком у финале и освојеним 7.местом. То је разлог недоласка многих екипа али и поред тога такмичари неких од земаља су репрезентативци истих. Такође су били пријављени и неки од националних тимова, попут Велике Британије, Мађарске, Израела, Бугарске, Швајцарске, Шведске и Украјине. У тако озбиљној конкуренцији, КБС Наисус је са четири такмичара освојио четири златних медаља. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

Овом приликом Национални тим Србије није био пријављен, већ су такмичари такмичили за своје клубове, али су били под будним оком Стручног тима Техничке репрезентације Србије, а нарочито они који претендују на место у А тиму селекције. Управо из тог разлога, Небојша Анђелковић био је један од представника судија, који су делили правду на овом међународном такмичењу.

- Велики број такмичења на којима смо учествовали у земљи и иностранству те представљали Град Ниш на најбољи могући начин - освајањем медаља, оставља жал за могућим постигнућима. Тај жал се огледа у томе што смо могли још у бољем светлу да се докажемо и освојимо још и више одличја, да је испуњено обећање од стране Градоначелника Града Ниша као подписник Решења Градоначелника Града Ниша број 745 а у оквиру суфинансирања "Годишњих програма спортских организација којима се остварују потребе и интереси грађана у области спорта у граду Нишу" за 2013.год. - завршио је Небојша Анђелковић, главни тренер КБС Наисус-а.

 


#   Ниш   Велика Британија   Урош Митровић   Небојша Анђелковић   златна медаља   Првенство Србије   Отворено првенство
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима