Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Посредством општине Пантелеј 26 Нишлија добија посао у "Леонију"

rssBookmark and Share

Ниш 10.05.2018. Јужна Србија Инфо

У Градској општини Пантелеј потписан је тројни уговор између Компаније Леони Србија, Националне службе за запошљавање-Филијале у Нишу и Општине као одговорне локалне управе која својим Акционим планом запошљавања за 2018. обезбеђује подстицај бржем запошљавању незапослених лица са подручја ове локалне заједнице.

Посредством општине Пантелеј 26 Нишлија добија посао у "Леонију"

Уговор о финансирању програма обуке на захтев послодавца потписали су Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, директор Компаније Леони Србија, Клеменс Сакс и директор нишке Филијале НСЗ, Бобан Матић. Истовремено је уговоре потписало двадесет шест полазника обуке који, већ од наредног дана започињу едукацију за рад у новом погону Компаније Леони и тиме стичу прилику за трајно запослење.

Обраћајући се полазницима, председник Васиљевић је нагласио да је ово још једна група у низу незапослених лица која је добила подршку Општине за решавање животног питања запослења.

Коментара: 1


#   Ниш   запошљавање   НСЗ (тржиште рада)   Бобан Матић   Леони   Братимир Васиљевић   ГО Пантелеј   градске општине   Клемес Сакс
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-)

    milosh-nish, 10.05.2018.:
    26 buducih robova.


[ Додај коментар ]