Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

проф. др Милан Вишњић о "смени уживо"

rssBookmark and Share

02.03.2015. проф. др Милан Вишњић

Реаговање поводом „Смене уживо“ – Први метак у поштење Клиничког центра је испаљен

проф. др Милан Вишњић о "смени уживо"

Наш Нишлија, Душко Радовић, је још пре неколико деценија рекао „ТРЕБА ЛИ ОПЕТ БИТИ ПОШТЕН ИЛИ ТО ВРЕМЕ ЈОШ НИЈЕ НАСТУПИЛО“.

Чини ми се да је то време још увек далеко пред нама, и поред свих „демократских промена“ на које се наши политиканти врло често позивају.

Професор Саша Живић је ПОШТЕНО и реално указао на истинито стање у Клиничком центру Ниш:

  • Ниш има мањак анестезиолога
  • Министарство здравља није прошле године уложило довољно средстава у нишки Клинички центар
  • Нова зграда Кардиохирургије нема кадрове за кардиохируршке операције…

Професор Живић је заборавио да истина највише боли, да ПОШТЕН однос према проблемима данас у Србији није у моди и као што рече наша позната новинарка Зорица Миладиновић „да се изношење истине санкционише“.

Пре пар година и ја сам ПОШТЕНО указао на истину. Указао сам на злоупотребе у тзв. „ВАНСТАНДАРДНИМ УСЛУГАМА У ЗДРАВСТВУ“, преко којих су се поједини лекари богатили на рачун тешко болесних људи. Истовремено, на те неправилности, реаговао је заштитник грађана Саша Јанковић и Министарство здравља, након чега су ове ванстандардне услуге укинуте.

Због мог јавног изношења истине о злоупотребама и корупцији у здравству, од тих превараната које сам јавно прозвао, доживео сам невероватне прогоне и малтретирање, једну незапамћену, најпрљавију медијску кампању, и на крају, завршио сам у Истражном затвору.

Надам се да професор Живић неће доживети моју судбину, али је сигурно себе експонирао као врло добру мету за одстрел. Егзекутора, полтрона, превараната и хохштаплера има на претек. Они су спремили своје оружје и први метак је већ опаљен. „Директор и професор“ др Зоран Радовановић га је већ сменио са места помоћника директора.

У целој овој причи мени једино није јасно како је професор Саша Живић, кога изузетно ценим, прихватио да буде помоћник једном Зорану Радовановићу, који евидентно није дорастао функцији коју обавља.

 

Коментара: 0


#   Клинички центар Ниш   Саша Јанковић   заштитник грађана   Зоран Радовановић   смена   Милан Вишњић   Саша Живић   Клинички центар   Министарство здравља   Зорица Миладиновић
@tigerzoki @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима