Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бабовић ступио на дужност - обећао наставак истог курса у Округу

rssBookmark and Share

Ниш 28.09.2020. Јужна Србија Инфо

Влада Србије, за новог начелника Нишавског управног округа, поставила је др Петара Бабовића, лекара Медицине рада. Данас је у присусуству начелника инспекцијских служби, начелника Школске управе и запослених, извршена примопредаја дужности између досадашње начелнице Нишавског округа, сада градоначелнице Ниша Драгане Сотировски и новог начелника.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

*Наставићу курс којим сте Ви кренули, јер се то показало успешним, рекао је Бабовић преузимајући дужност.

Ускоро нови инспектори

‚‚Мој задатак биће и да обећање о пријему нових републичких инспектора буде што пре спроведено јер је наша обавеза да сви инспектори буду што боље опремљени како би могли на најбољи начин да обављају свој део посла‚‚- истакао је Бабовић.

Округ смо поставили, помоћићу максимално

За претходне три године колико се налазила на челу округа, Сотировски је успела са сарадницима да Нишавски управни округ врати на оно место које му припада.

"Помоћићу максимално начелнику Оруга са своје позиције, обзиром на то да је град Ниш највећа локална самоуправа у нашем Округу. Трудићу се да кроз пројекте и повезивањем Ниша са осталим локалним самоуправама, а на томе министарства последњих година посебно инсистирају, пре свега помогнемо и начелнику Округа, али и отклонимо у граду све оне недостатке на које нам инспекцијске службе буду указале", рекла је градоначелница.

Сотировски је пожелела срећу новом начелнику, са надом да ће остварити пун мандат од четири године.
                   

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   Нишавски управни округ   Петар Бабовић
#GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима