Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Babović stupio na dužnost - obećao nastavak istog kursa u Okrugu

rssBookmark and Share

Niš 28.09.2020. Južna Srbija Info

Vlada Srbije, za novog načelnika Nišavskog upravnog okruga, postavila je dr Petara Babovića, lekara Medicine rada. Danas je u prisusustvu načelnika inspekcijskih službi, načelnika Školske uprave i zaposlenih, izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnje načelnice Nišavskog okruga, sada gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i novog načelnika.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

*Nastaviću kurs kojim ste Vi krenuli, jer se to pokazalo uspešnim, rekao je Babović preuzimajući dužnost.

Uskoro novi inspektori

‚‚Moj zadatak biće i da obećanje o prijemu novih republičkih inspektora bude što pre sprovedeno jer je naša obaveza da svi inspektori budu što bolje opremljeni kako bi mogli na najbolji način da obavljaju svoj deo posla‚‚- istakao je Babović.

Okrug smo postavili, pomoćiću maksimalno

Za prethodne tri godine koliko se nalazila na čelu okruga, Sotirovski je uspela sa saradnicima da Nišavski upravni okrug vrati na ono mesto koje mu pripada.

"Pomoćiću maksimalno načelniku Oruga sa svoje pozicije, obzirom na to da je grad Niš najveća lokalna samouprava u našem Okrugu. Trudiću se da kroz projekte i povezivanjem Niša sa ostalim lokalnim samoupravama, a na tome ministarstva poslednjih godina posebno insistiraju, pre svega pomognemo i načelniku Okruga, ali i otklonimo u gradu sve one nedostatke na koje nam inspekcijske službe budu ukazale", rekla je gradonačelnica.

Sotirovski je poželela sreću novom načelniku, sa nadom da će ostvariti pun mandat od četiri godine.
                   

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   Nišavski upravni okrug   Petar Babović
@GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima