Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лакше и брже до инспекцијских служби: Нишавски управни округ на поклон од Бугарске добија најсавременију телефонску централу

rssBookmark and Share

Ниш 05.04.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У настојању да унапреди комуникацију и ефикасност јавних служби, Нишавски управни округ добиће најсавременију телефонску централу, захваљујући донацији Републике Бугарске.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Уговор о финансијском подстицају, вредан око 39.500 евра, потписан је између генералног конзула Републике Бугарске у Нишу, Димитара Цанева, и начелника Нишавског управног округа, Петра Бабовића.

Ова дигитална централа представљаће значајан корак напред у раду инспекцијских и стручних служби у округу. Отварање модерног кол-центра, планирано за девет месеци, омогућиће грађанима бржи приступ информацијама и ефикасније решавање њихових захтева.

Начелник Бабовић истакао је важност ове донације, наглашавајући да ће нова технологија омогућити унапређење рада и ефикаснију комуникацију са грађанима. С друге стране, генерални конзул Цанев истакао је да ова донација представља наставак сарадње између Србије и Бугарске, те да ће нова телефонска централа омогућити Нишавском округу да постане лидер у овом сегменту у Србији.

Након вишедеценијског рада са застарелим аналогним телефонима, запослени у Нишавском управном округу сада ће имати могућност да користе најсавременију телефонску и комуникациону инфраструктуру, што ће допринети бржем и ефикаснијем одговору на захтеве грађана.

Ова донација представља још један корак ка јачању пријатељских односа између Србије и Бугарске, као и унапређењу јавних служби у Нишавском управном округу.


#   Ниш   донација   Бугарска   Фиксна телефонија   Нишавски управни округ   Димитар Цанев конзул   Петар Бабовић   централа
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима