Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Деца са Косова и Метохије у нишкој Градској кући

rssBookmark and Share

Ниш 16.06.2021. Јужна Србија Инфо

Ученици шестог и седмог разреда Основне школе „Вук Караџић“ из Звечана са Косова и Метохије посетили су јуче Градску кућу где их је дочекала заменица градоначелнице Душица Давидовић са којом су обишли радне просторије и сале, места где се доносе најважније одлуке за град и његове грађане.

Деца са Косова и Метохије у нишкој Градској кући

Деца са Косова и Метохије учествују у раду Ликовне колоније „Грачаница“ коју организује Нишки културни центар.

Са радошћу сваке године исчекујемо посету деце са Косова и Метохије, надам се да ћемо бити добри домаћини и да ће деца имати пуно разлога да памте ову посету Нишу, рекла је заменица градоначелнице Ниша.

На гостопримству је захвалила наставница ученика Слађана Фићовић која је рекла да њихова деца не путују често, али да се увек врате кући са пуно утисака, као и „да би волела да приме децу из Ниша и да су они у Звечану домаћини великог и широког срца“.

Ученица Ирена Вукадиновић и ученик Александар Лазаревић истакли су гостољубивост домаћина и пренели своје утиске из нишког позоришта. Са нестрпљењем, како су рекли, исчекују посете културно-историјским знаменитостима Ниша и обилазак места предвиђена програмом посете.


#   Ниш   деца   Косово и Метохија   Нишки културни центар   Душица Давидовић   Дечја уметничка колонија Грачаница   Звечани
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима