Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Deca sa Kosova i Metohije u niškoj Gradskoj kući

rssBookmark and Share

Niš 16.06.2021. Južna Srbija Info

Učenici šestog i sedmog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Zvečana sa Kosova i Metohije posetili su juče Gradsku kuću gde ih je dočekala zamenica gradonačelnice Dušica Davidović sa kojom su obišli radne prostorije i sale, mesta gde se donose najvažnije odluke za grad i njegove građane.

Deca sa Kosova i Metohije u niškoj Gradskoj kući

Deca sa Kosova i Metohije učestvuju u radu Likovne kolonije „Gračanica“ koju organizuje Niški kulturni centar.

Sa radošću svake godine isčekujemo posetu dece sa Kosova i Metohije, nadam se da ćemo biti dobri domaćini i da će deca imati puno razloga da pamte ovu posetu Nišu, rekla je zamenica gradonačelnice Niša.

Na gostoprimstvu je zahvalila nastavnica učenika Slađana Fićović koja je rekla da njihova deca ne putuju često, ali da se uvek vrate kući sa puno utisaka, kao i „da bi volela da prime decu iz Niša i da su oni u Zvečanu domaćini velikog i širokog srca“.

Učenica Irena Vukadinović i učenik Aleksandar Lazarević istakli su gostoljubivost domaćina i preneli svoje utiske iz niškog pozorišta. Sa nestrpljenjem, kako su rekli, isčekuju posete kulturno-istorijskim znamenitostima Niša i obilazak mesta predviđena programom posete.

Komentara: 0


#   Niš   deca   Kosovo i Metohija   Dušica Davidović   Dečja umetnička kolonija Gračanica   Zvečani
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima