Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Инспекцијски караван" Нишавског округа наставља путовање

rssBookmark and Share

Алексинац 30.03.2018. Јужна Србија Инфо

У организацији Нишавског управног округа, „Караван“ републичких инспектора обишао је Алексинац и Мерошину. За осам сати ефективног рада, решене су многе недоумице локалних самоуправа, предложене су мере, дате препоруке и наложено исправљање оног што није добро.

"Инспекцијски караван" Нишавског округа наставља путовање

Позиву су се одазвали начелници Општинских служби, начелници Одељења, председници Савета за здравље, саветници права пацијената, директори тржница, директори јавних предузећа и Туристичке организације, директори Домова здравља,  директор Болнице у Алексинцу, као и представници ЗОО хигијенских и комуналних служби.

Да подсетимо..

Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски је предложила да почев од друге половине фебруара, са инспекторима крене својеврстан "Караван", који ће подразумевати посету инспектора локалним самоуправама и градским општинама Нишавског управног округа, као што је Алексинац и остала места. То ће бити добра прилика да запослени у местима која територијално припадају Округу разговарају са инспекторима о најчешћим проблемима у њиховом раду.

Коментара: 0


#   Алексинац   Мерошина   Драгана Сотировски   инспекција   Нишавски управни округ
@GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима