Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након дуже паузе у Прокупљу поново могуће полагање возачких испита

rssBookmark and Share

Прокупље 29.10.2017. Јужна Србија Инфо

Решењем Министарства унутрашњих послова наложено је локалној самоуправи да отклони недостатке у Улици Ратка Павловића и Вука Караџића како би кандидати могли да полажу практични део возачког испита у Прокупљу.

Након дуже паузе у Прокупљу поново могуће полагање возачких испита

Општина Прокупље је у складу са овим Решењем у рекордном року извршила све неопходне радове и испунила услове за полагање возачких испита.

- Радови на доградњи семафора на раскрсници Улице Ратка Павловића и Вука Караџића су у потпуности завршени. Вредност ових радова износи око два милиона динара, од чега је локална самоуправа обезбедила 1,6 милиона за извођење грађевинских радова, хоризонталне и вертикалне сигнализације, изјавио је члан Општинског већа Филип Јовановић додавши да је у циљу безбедности учесника у саобраћају било неопходно да се изврши и делимична резидба дрвореда.

Према његовим речима изузетан допринос у рекордном завршетку ових радова дали су запослени у ЈП “Хаммеум” и ЈП за урбанизам и уређење Општине Прокупље.

Савет за безбедност саобраћаја Општине Прокупље, записник о изведеним радовима и отклоњеним недостацима из Решења послао је Полицијској управи Прокупље.

Коментара: 0


#   Прокупље   саобраћај   МУП РС   Филип Јовановић   ПУ Прокупље   локална самоуправа   Савет за безбедност   Општина Прокупље   возачки испити   Савет за безбедност саобраћаја
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима