Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon duže pauze u Prokuplju ponovo moguće polaganje vozačkih ispita

rssBookmark and Share

Prokuplje 29.10.2017. Južna Srbija Info

Rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova naloženo je lokalnoj samoupravi da otkloni nedostatke u Ulici Ratka Pavlovića i Vuka Karadžića kako bi kandidati mogli da polažu praktični deo vozačkog ispita u Prokuplju.

Nakon duže pauze u Prokuplju ponovo moguće polaganje vozačkih ispita

Opština Prokuplje je u skladu sa ovim Rešenjem u rekordnom roku izvršila sve neophodne radove i ispunila uslove za polaganje vozačkih ispita.

- Radovi na dogradnji semafora na raskrsnici Ulice Ratka Pavlovića i Vuka Karadžića su u potpunosti završeni. Vrednost ovih radova iznosi oko dva miliona dinara, od čega je lokalna samouprava obezbedila 1,6 miliona za izvođenje građevinskih radova, horizontalne i vertikalne signalizacije, izjavio je član Opštinskog veća Filip Jovanović dodavši da je u cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju bilo neophodno da se izvrši i delimična rezidba drvoreda.

Prema njegovim rečima izuzetan doprinos u rekordnom završetku ovih radova dali su zaposleni u JP “Hammeum” i JP za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje.

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Prokuplje, zapisnik o izvedenim radovima i otklonjenim nedostacima iz Rešenja poslao je Policijskoj upravi Prokuplje.

Komentara: 0


#   Prokuplje   saobraćaj   MUP RS   Filip Jovanović   PU Prokuplje   lokalna samouprava   Savet za bezbednost   Opština Prokuplje   vozački ispiti   Savet za bezbednost saobraćaja
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima