Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након обиласка пет градских општина "Инспекцијски караван" Нишавског округа "финиширао" у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 19.10.2019. Јужна Србија Инфо

Посетом Граду Нишу, прошлог четвртака завршена је овогодишња акција „Караван“ Нишавског управног округа у коме су републички инспектори обишли све градске општине и разговарали са председницима општина и њиховим најближим сарадницима, као и директорима предузећа и установа.

Након обиласка пет градских општина "Инспекцијски караван" Нишавског округа "финиширао" у Нишу

Састанку у Нишу, одржаном у великој сали Скупштине града, осим заменика градоначелника Милоша Банђура, начелника Градске управе Љубише Јанића, секретара Скупштине Града Ружице Ђорђевић,  присуствовали су  секретари градских секретаријата,  градски правобранилац, представници  Канцеларијe заштитника грађана, Саветник за заштиту права пацијената, председник Савета за здравље града Ниша, начелник Комуналне полиције,  директори  Jавних предузећа и установа.

Републички инспектори су изнели  своја запажања у вези са функционисањем Градске управе , недостататком појединих инспекцијских служби и начину решавања основних комуналних питања, водоводном и канализационом мрежом, путном  инфраструктуром, уређењем дивљих  гробаља,  ванпијачном продајом, псима луталицама, коњским запрегамау граду, уређењем  Тврђаве.

Било је речи и о туристичким и просветним инспекторима, одлагању отпада на приватним парцелама, мрежи школа и другим питањима из делатности рада републичких инспектора.  

Осим препорука, републички инспектори најавили су редовне инспекцијске надзоре.

У току преподнева републички инспектори разговарали су са руководством општина Пантелеј и Палилула. Подсећамо да је акција „Караван“ јуче обишла општине Медијану, Црвени крст и Нишку Бању.

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   Нишавски округ   градске општине   Инспекцијски караван
@GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима