Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишка "пракса" и у Прокупљу: Градоначелник Мирослав Антовић отворио врата Градске куће за грађане

rssBookmark and Share

Прокупље 10.03.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Градоначелник Прокупља, Мирослав Антовић, лансирао је ново поглавље у сарадњи између локалне управе и грађана, отварајући врата Градске куће сваког четвртка од 10 до 13 часова за пријем грађана.

Фото: Град Прокупље
Фото: Град Прокупље

Ова иницијатива, која је започела с циљем да се чује глас заједнице, омогућава грађанима директну прилику да изнесу своје проблеме, предлоге и сугестије, а градоначелнику да их саслуша и понуди решења у сарадњи са својим тимом.

Ово није само формални сусрет. Грађани су позвани да разговарају са градоначелником о широком спектру тема, укључујући инфраструктуру, спорт, културу, пољопривреду, социјална питања и многе друге области које обликују свакодневни живот у Прокупљу. Овај корак ка транспарентности и инклузивности представља одговор градоначелника Антовића на потребе и захтеве заједнице, како би се осигурало да локална управа одражава и служи интересима својих грађана.

„Желимо да сарађујемо још ближе са нашим грађанима и радимо на решавању њихових проблема“, рекао је градоначелник Антовић. „Само заједно можемо унапредити наше односе и подићи их на виши ниво за добробит свих грађана Прокупља.“

За оне који желе да се пријаве за пријем код градоначелника, постоји неколико опција. Грађани то могу учинити сваког дана од 7 до 15 часова путем телефона на број 027/321-071, лично у градском кабинету или путем електронске поште на адресу kabinet@prokuplje.org.rs. Након пријављивања, грађани ће бити обавештени о термину пријема.

Ова нова иницијатива не само да олакшава комуникацију између локалне управе и грађана, већ такође пружа платформу за заједничко решавање проблема и изградњу боље будућности за Прокупље. Очекује се да ће овај отворен и партиципативан приступ резултирати позитивним променама и унапређењем квалитета живота у Прокупљу.


#   Прокупље   пријем грађана   Мирослав Антовић градоначелник
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима