Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niška "praksa" i u Prokuplju: Gradonačelnik Miroslav Antović otvorio vrata Gradske kuće za građane

rssBookmark and Share

Prokuplje 10.03.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Gradonačelnik Prokuplja, Miroslav Antović, lansirao je novo poglavlje u saradnji između lokalne uprave i građana, otvarajući vrata Gradske kuće svakog četvrtka od 10 do 13 časova za prijem građana.

Foto: Grad Prokuplje
Foto: Grad Prokuplje

Ova inicijativa, koja je započela s ciljem da se čuje glas zajednice, omogućava građanima direktnu priliku da iznesu svoje probleme, predloge i sugestije, a gradonačelniku da ih sasluša i ponudi rešenja u saradnji sa svojim timom.

Ovo nije samo formalni susret. Građani su pozvani da razgovaraju sa gradonačelnikom o širokom spektru tema, uključujući infrastrukturu, sport, kulturu, poljoprivredu, socijalna pitanja i mnoge druge oblasti koje oblikuju svakodnevni život u Prokuplju. Ovaj korak ka transparentnosti i inkluzivnosti predstavlja odgovor gradonačelnika Antovića na potrebe i zahteve zajednice, kako bi se osiguralo da lokalna uprava odražava i služi interesima svojih građana.

„Želimo da sarađujemo još bliže sa našim građanima i radimo na rešavanju njihovih problema“, rekao je gradonačelnik Antović. „Samo zajedno možemo unaprediti naše odnose i podići ih na viši nivo za dobrobit svih građana Prokuplja.“

Za one koji žele da se prijave za prijem kod gradonačelnika, postoji nekoliko opcija. Građani to mogu učiniti svakog dana od 7 do 15 časova putem telefona na broj 027/321-071, lično u gradskom kabinetu ili putem elektronske pošte na adresu kabinet@prokuplje.org.rs. Nakon prijavljivanja, građani će biti obavešteni o terminu prijema.

Ova nova inicijativa ne samo da olakšava komunikaciju između lokalne uprave i građana, već takođe pruža platformu za zajedničko rešavanje problema i izgradnju bolje budućnosti za Prokuplje. Očekuje se da će ovaj otvoren i participativan pristup rezultirati pozitivnim promenama i unapređenjem kvaliteta života u Prokuplju.


#   Prokuplje   prijem građana   Miroslav Antović gradonačelnik
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima