Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова фасада, кров и грејање за школу у Балајнцу крај Мерошине

rssBookmark and Share

Мерошина 12.06.2019. Јужна Србија Инфо

"Јуче је званично почела реконструкција школе у Балајнцу код Мерошине. Више од 200 ђака на јесен ће имати условније просторије за рад", изјавила је начелница Нишавског округа Драгана Сотировски, приликом обиласка издвојеног одељења мерошинске школе..

Нова фасада, кров и грејање за школу у Балајнцу крај Мерошине

Сотировски је заједно са преседником општине Мерошина Сашом Јовановићем и директором ОШ "Јастребачки партизани" у Мерошини Предрагом Нешовићем, обишла почетак радова, издвојеног одељења у Балајнцу, које финансирају ЕУ ПРО и локална самоуправа, односно општина Мерошина.

Школа ће добити нову фасаду, кров, столарију, грејање. 

Начелница је истакла да су овакви пројекти важни за локалне самоуправе, јер стварају једнаке могућности за образовање деце и услове за останак људи у мањим срединама, као и да су готово све општине на територији Нишавског округа аплицирале су квалитетним пројектима који се односе на унапређење локалне инфраструктуре, али и израду планске и техничке документације.

 

Коментара: 0


#   ЕУ   Мерошина   Драгана Сотировски   образовање   реконструкција   Балајнац   локална самоуправа   Јастребачки партизани ОШ   основна школа   Предраг Нешовић   ЕУ Про
@GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима