Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova fasada, krov i grejanje za školu u Balajncu kraj Merošine

rssBookmark and Share

Merošina 12.06.2019. Južna Srbija Info

"Juče je zvanično počela rekonstrukcija škole u Balajncu kod Merošine. Više od 200 đaka na jesen će imati uslovnije prostorije za rad", izjavila je načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski, prilikom obilaska izdvojenog odeljenja merošinske škole..

Nova fasada, krov i grejanje za školu u Balajncu kraj Merošine

Sotirovski je zajedno sa presednikom opštine Merošina Sašom Jovanovićem i direktorom OŠ "Jastrebački partizani" u Merošini Predragom Nešovićem, obišla početak radova, izdvojenog odeljenja u Balajncu, koje finansiraju EU PRO i lokalna samouprava, odnosno opština Merošina.

Škola će dobiti novu fasadu, krov, stolariju, grejanje. 

Načelnica je istakla da su ovakvi projekti važni za lokalne samouprave, jer stvaraju jednake mogućnosti za obrazovanje dece i uslove za ostanak ljudi u manjim sredinama, kao i da su gotovo sve opštine na teritoriji Nišavskog okruga aplicirale su kvalitetnim projektima koji se odnose na unapređenje lokalne infrastrukture, ali i izradu planske i tehničke dokumentacije.

 

Komentara: 0


#   EU   Merošina   Dragana Sotirovski   obrazovanje   rekonstrukcija   Balajnac   lokalna samouprava   Jastrebački partizani OŠ   osnovna škola   Predrag Nešović   EU Pro
@GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima