Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преко двеста милона за Прешево Бујановац и Медвеђу

rssBookmark and Share

Бујановац 05.02.2017. Јужна Србија Инфо

На одржаној седници Предсеништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, одлучено је о расподели и коришћењу средстава Службе Координационог тела и прерасподела средстава општинама.

Преко двеста милона за Прешево Бујановац и Медвеђу

Разматрана је расподела средстава општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа из новог буџета, који је ове године већи за 5,2 милиона динара и износи 261 милион динара, изјавио је новинарима Зотан Станковић.

Седници председништва присуствовали су Зоран Станковић председник Координационог тела, Сима Газикаловић, потпредседник Координационог тела, председници општина Прешево, Бујановац и Медвеђа, Шћиприм Арифи, Шаип Камбери и Небојша Арсић и потпредседеници Бујановца и Медвеђе, Јонуз Муслију и Милисав Милетић, народни посланици Ненад Митровић и Фатмир Хасани.

Седници су у својству посматрача присуствовали и представници Делегације Европске уније, ОЕБС, амбасада Велике Британије и Сједињених америчких држава.   

Консултације око прерасподеле буџета општинама  биће настављене на следећој седници Председништва Координационог тела која ће бити одржана за две недеље. 

 


#   Бујановац   Медвеђа   Прешево   Зоран Станковић   Ненад Митровић   ОЕБС   Јонуз Муслиу   Небојша Арсић   Милисав Милетић   Координационо тело за југ србије   Шћиприм Арифи
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима