Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preko dvesta milona za Preševo Bujanovac i Medveđu

rssBookmark and Share

Bujanovac 05.02.2017. Južna Srbija Info

Na održanoj sednici Predseništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, odlučeno je o raspodeli i korišćenju sredstava Službe Koordinacionog tela i preraspodela sredstava opštinama.

Preko dvesta milona za Preševo Bujanovac i Medveđu

Razmatrana je raspodela sredstava opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa iz novog budžeta, koji je ove godine veći za 5,2 miliona dinara i iznosi 261 milion dinara, izjavio je novinarima Zotan Stanković.

Sednici predsedništva prisustvovali su Zoran Stanković predsednik Koordinacionog tela, Sima Gazikalović, potpredsednik Koordinacionog tela, predsednici opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, Šćiprim Arifi, Šaip Kamberi i Nebojša Arsić i potpredsedenici Bujanovca i Medveđe, Jonuz Musliju i Milisav Miletić, narodni poslanici Nenad Mitrović i Fatmir Hasani.

Sednici su u svojstvu posmatrača prisustvovali i predstavnici Delegacije Evropske unije, OEBS, ambasada Velike Britanije i Sjedinjenih američkih država.   

Konsultacije oko preraspodele budžeta opštinama  biće nastavljene na sledećoj sednici Predsedništva Koordinacionog tela koja će biti održana za dve nedelje. 

 

Komentara: 0


#   Bujanovac   Medveđa   Preševo   Zoran Stanković   Nenad Mitrović   OEBS   Jonuz Musliu   Nebojša Arsić   Milisav Miletić   Koordinaciono telo za jug srbije   Šćiprim Arifi
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima