Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Видео из Ниша отопио срца широм света: Погледајте како се игра 400 паса, на једном месту

rssBookmark and Share

Ниш 22.10.2015. 24sata, MMV

Саша Пејчић из Ниша је постао прави херој, након што је отворио прихватни центар за псе, у ком сада обитава више од 400 паса. Најновији снимак из овог топлог дома за животиње стигао је и до светских медија, а како и не би кад се на њему виде стотине љубимаца које се играју.

У Нишу се налази прави рај за псе луталице, Фото: printscreen Youtube
У Нишу се налази прави рај за псе луталице, Фото: printscreen Youtube

Међутим, ово није обичан азил па тако пси уместо у кавезима, имају пуну слободу да трче по огромном имању и тако осете слободу. И док је око 90 паса спонзорисано од стране добрих људи, остали се финансирају од стране саме организације и њихов једномесечни боравак кошта око 15 евра.

"Пси овде осете љубав и хуманост по први пут од како су избачени на улицу. Сви они су били бескућници у једном тренутку, а онда смо их ми прихватили и неговали до опоравка", стоји у опису видеа који је постао виралан на друштвеним мрежама.

Организација се финансира од стране добротворног сајта, па тако и ви можете да им помогнете уколико имате могућности.

"Не можемо да смањимо њихове оброке и исто тако не можемо да бирамо шта ће ови пси да једу. Зима долази и потребно нам је да скупимо храну која ће издржати током хладних дана. Ово је можда и једина добротворна организација која ће вам донети чисту срећу" пише на хуманитарном сајту, одакле Саша Пејчић и његови помоћници траже донације.

video...

Коментара: 0


#   Ниш   пси   Азил за псе   Саша Пејчић     уточиште
@


 


[ Додај коментар ]