Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јелена Голубовић: Ријалити програм може да буде врло едукативан!

rssBookmark and Share

07.12.2016. З.Стојнић. Јужна Србија Инфо

"Нисам учествовала у ријалитију због новца, већ да докажем себи и другима колико једна особа може да издржи у непознатој заједници и како то утиче на психу", рекла је, током боравка у Нишу, за Јужну Србију Инфо, Јелена Голубовић, звезда ТВ ријалити програма.

Јелена Голубовић Фото: Јужна Србија
Јелена Голубовић Фото: Јужна Србија

Годинама се прича о негативном утицају овакве врсте тв програма, првенствено на младе људе. Али шта је то позитивно, да ли га уопште има?

- Евиденто је да сам ја подигла ниво ријалитија на нашем простору. Неко, ко се као ја професиинално бави позориштем - режијом, сигурно се издваја. Моја професија ми је помогла да на другачији начин сагледам ситуацију и одредим себи боравак, опстанак, и на крају два пута победу у мада другачијој, али ипак јакој конкуренцији. То је суштина на коју треба да се угледају млади људи ако се одлуче на овакав корак и не само у ријалитију, већ да науче да без квалитета и упорности нема победе, генерално у животу.

Након завршених студија, успешних представа, Украјине, многих путовања, била сам у потрази за нечим новим, што ме не би "стезало". Ја по природи волим да истражујем и то је оно што је првагнуло, када сам се одлучила да се упустим у све ово. Ту сам негде бар за сада, пронашла себе, јер ријалити јесте једна велика позорница, а ја сам добар режисер.

Фото: Јужна Србија

Како убедити читаоце да није новац тај који је одлучио?

- Ја сам потпуно искрена и не могу да помињем тачан износ, али мој недељни хонорар је био врло низак током мог боравка. Да не помињем да нисам имала ни адекватну гардеробу. Победа је нешто друго…

Где је било лакше - теже, на "Фарми" или у "Паровима"?

- На "Фарми" је било лакше, дефинитивно. Не само због имања, отвореног простора, већ због продукције, због поштовања "власника" према учесницима. На "Фарми" јесу тешки услови али постоје правила и према вама понашају са поштовањем, што се за другу поменуту кућу не може рећи.

Да ли Вас се плаше остали учесници? То понекад тако делује?

- Да, плаше се на неки начин јер не могу да доскоче мојој виспрености и интелигенцији. Ја нисам ушла са испрограмираном тактиком. Све се дешавало спонтано и од дана до дана, тренутка…

Порука за младе који крену Вашим путем?

- Да буду упорни, искрени и да не одустају. Да слушају свој осећај.

Шта Јелена планира следеће?

Да добијем трећу "круну", а то је права круна пред олтаром, са правом особом (осмех)…

Коментара: 0


#   позориште   телевизија   Јужна Србија регион   ријалити   тв програм   Јелена Голубовић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима