Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Савић: Глумачки фестивал на свом почетку, оправдао очекивања!

rssBookmark and Share

26.08.2017. З.Стојнић, Јужна Србија Инфо

"И ако се појаве неки проблеми, то се решава у ходу, а најавжније је да посетиоци на Летњој позорници буду задовољни", изјавио је за Јужну Србију Инфо, директор "Филмских сусрета" Срђан Савић.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

"Врло смо поносни на квалитетну пројекцију филмова на Летњој позорници, као и на пратећи програм, који употпуњује Фестивал" рекао је Савић и додао, да се захваљује огромном броју медијских екипа, који на професионалан начин прате рад овогодишњег фестивала.

"Очекујем од медија и новинара да буде доста похвала, али и конструктивних, добронамерних критика, а све у циљу још боље организације најстаријег нишког фестивала", истакао је Савић.

На "Сусретима" се појавио очекиван велики број глумаца и филмских екипа, неки од њих били су оправдано спречени, али то је мали број, општи је утисак.

Фестивалски центар у Нишу, Фото: Јужна Србија

"Све у свему, почетак фестивала "Глумачких остварења" је и више него оправдао очекивања на самом почетку, лепо време нас је послужило, ако не, ту је биоскоп Синеплекс као алтернатива, искрено се надам одличном развоју ситуације и успешном завршетку најзначајнијег глумачког догађаја у Нишу и Србији", сигуран је Савић, директор Нишког културног центра и "Филмских сусрета".

Коментара: 0


#   Јужна Србија регион   Срђан Савић   Филмски сусрети   Нишки културни центар
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима