Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Savić: Glumački festival na svom početku, opravdao očekivanja!

rssBookmark and Share

26.08.2017. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

"I ako se pojave neki problemi, to se rešava u hodu, a najavžnije je da posetioci na Letnjoj pozornici budu zadovoljni", izjavio je za Južnu Srbiju Info, direktor "Filmskih susreta" Srđan Savić.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

"Vrlo smo ponosni na kvalitetnu projekciju filmova na Letnjoj pozornici, kao i na prateći program, koji upotpunjuje Festival" rekao je Savić i dodao, da se zahvaljuje ogromnom broju medijskih ekipa, koji na profesionalan način prate rad ovogodišnjeg festivala.

"Očekujem od medija i novinara da bude dosta pohvala, ali i konstruktivnih, dobronamernih kritika, a sve u cilju još bolje organizacije najstarijeg niškog festivala", istakao je Savić.

Na "Susretima" se pojavio očekivan veliki broj glumaca i filmskih ekipa, neki od njih bili su opravdano sprečeni, ali to je mali broj, opšti je utisak.

Festivalski centar u Nišu, Foto: Južna Srbija

"Sve u svemu, početak festivala "Glumačkih ostvarenja" je i više nego opravdao očekivanja na samom početku, lepo vreme nas je poslužilo, ako ne, tu je bioskop Sinepleks kao alternativa, iskreno se nadam odličnom razvoju situacije i uspešnom završetku najznačajnijeg glumačkog događaja u Nišu i Srbiji", siguran je Savić, direktor Niškog kulturnog centra i "Filmskih susreta".

Komentara: 0


#   Južna Srbija region   Srđan Savić   Filmski susreti   Niški kulturni centar
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima