Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јелена Ђорђевић: Традиција као основна вредност уз прихватање различитости

rssBookmark and Share

28.03.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

Политика "Двери" огледа се у љубави према Србији на првом месту, уз прихватање разлике мишљења и вредности њених грађанам али не на штету основних традиционалних вредности", рекла је за Јужну Србију Инфо, Јелена Ђорђевић, председник Градске организације Двери Ниша и члан Извршног одбора СПД.

Јелена Ђорђевић-Двери, Фото: Јужна Србија
Јелена Ђорђевић-Двери, Фото: Јужна Србија

"Пре свега Двери промовишу љубав према Србији и њеним традиционалним вредностима, уз изградњу једне нове политике и поштовању разлике сваког појединца или неке заједнице, али не по сваку цену и на штету Србије и српског народа", говори Јелена Ђорђевић за Јужну србију.

Какав однос имате са Вашом централом и да ли ту постоји централизација ?

   -Одличне односе имамо, на пријатељском нивоу. Такође имамо сасвим довољно слободе да можемо да изразимо наше локалне ставове и заједно са централом их решавамо, за добробит грађана, у овом случају Нишлија.

Колико "Двеи" добијају, а колико губе у тренутној коалицији са ДСС?

   - Размишљали смо у почетку да идемо сами на изборе, међутим након сазнања да ће кампања бити најпрљавија до сада, одлучили смо се за заједничи наступ са ДСС. Што се Ниша тиче, овде свакако подржавамо опцију ДСС коју представља Горан Ђорђевић, човек који није компромитован и који никада до сада није партиципирао у власти.

Како се жена, поред својих природних обавеза сналази у политици?

   - Уме да буде напорно, али уз добру организацију све се постигне. Уосталом зар нису мајке и жене те које су сачувале породицу, самим тим народ и друштво у понекад дугом одсуству мушких чланова фамилије у слободарским ратовима и тиме показале да могу да се носе са сваким проблемом!

Коментара: 0


#   Горан Ђорђевић   ДСС   Двери   избори 2016   Јелена Ђорђевић
@dsscentar @SPDveri @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима