Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jelena Đorđević: Tradicija kao osnovna vrednost uz prihvatanje različitosti

rssBookmark and Share

28.03.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Politika "Dveri" ogleda se u ljubavi prema Srbiji na prvom mestu, uz prihvatanje razlike mišljenja i vrednosti njenih građanam ali ne na štetu osnovnih tradicionalnih vrednosti", rekla je za Južnu Srbiju Info, Jelena Đorđević, predsednik Gradske organizacije Dveri Niša i član Izvršnog odbora SPD.

Jelena Đorđević-Dveri, Foto: Južna Srbija
Jelena Đorđević-Dveri, Foto: Južna Srbija

"Pre svega Dveri promovišu ljubav prema Srbiji i njenim tradicionalnim vrednostima, uz izgradnju jedne nove politike i poštovanju razlike svakog pojedinca ili neke zajednice, ali ne po svaku cenu i na štetu Srbije i srpskog naroda", govori Jelena Đorđević za Južnu srbiju.

Kakav odnos imate sa Vašom centralom i da li tu postoji centralizacija ?

   -Odlične odnose imamo, na prijateljskom nivou. Takođe imamo sasvim dovoljno slobode da možemo da izrazimo naše lokalne stavove i zajedno sa centralom ih rešavamo, za dobrobit građana, u ovom slučaju Nišlija.

Koliko "Dvei" dobijaju, a koliko gube u trenutnoj koaliciji sa DSS?

   - Razmišljali smo u početku da idemo sami na izbore, međutim nakon saznanja da će kampanja biti najprljavija do sada, odlučili smo se za zajedniči nastup sa DSS. Što se Niša tiče, ovde svakako podržavamo opciju DSS koju predstavlja Goran Đorđević, čovek koji nije kompromitovan i koji nikada do sada nije participirao u vlasti.

Kako se žena, pored svojih prirodnih obaveza snalazi u politici?

   - Ume da bude naporno, ali uz dobru organizaciju sve se postigne. Uostalom zar nisu majke i žene te koje su sačuvale porodicu, samim tim narod i društvo u ponekad dugom odsustvu muških članova familije u slobodarskim ratovima i time pokazale da mogu da se nose sa svakim problemom!

Komentara: 0


#   Goran Đorđević   DSS   Dveri   izbori 2016   Jelena Đorđević
@dsscentar @SPDveri @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima