Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dveri - DSS otvorile simbolično "vrata" na praznik Blagovesti i predstavile Nišlijama svoj program

rssBookmark and Share

07.04.2016. Z.Stojnić Južna Srbija Info

Danas, simbolično na praznik Blagovesti, koalicija Dveri -DDS predstavila je svoj predizborni program, šetnjom kroz centar grada i skupom kod Doma mladih, na nišavskom keju.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Razgovarajući sa novinaraima, Boško Obradović predsednik Dveri, posebno je naglasio da svaki dan ima sve više "prelazaka" članova SNS u Dveri, objašnjavajući to neispunjavanjem osnovnih načela Srpske napredne stranke i samim tim razočarenjem njenih članova.

Boško Obradović

"SNS nije ispunila niti jedno obećanje pre svega svojim članovima, a pritom i građanima Srbije. Svi smo svedoci progresivene korupcije i prikrivanja ralnog stanja u državi i koliko se sve vrti oko političkog marketinga i "šarenih laža", osmišljenih od kojekakvih reklamnih stručnjaka", rekao je Obradović, dodajući, da je najveća prevara u istoriji srpskog naroda (SNS), jednostavno raskrinkana.

"Dveri jesu jedna moderna politička organizacija i vraćaju sreću (slogan Dveri) Srbiji, koliko to nekima zvučalo čudno, moderna, ali na principima vrednosti, naših Srpskih vrednosti. Koliko smo moderni govore i društvene mreže, gde smo sve popolarniji, ako ne, i najpopularniji trenutno. Sva istraživanja javnog mnjenja govore o tome, da sigurno prelazimo cenzus, a neke strane agencije daju nam mnogo veću prednost, što pokazuje da su Dveri i DSS ozbiljna politička opcija, koja budi nadu građanima. Nećemo dozvoliti stranim kompanijama i bankama da vršaljaju po našoj zemlji i da feudalnim merama uništavaju građane.  DSS jeste bliska Dverima i zato smo se odlučili da idemo zajedno na ove izbore i to na svim nivoima, za razliku od nekih drugih stranka koje mešovito, shodno intersu na lokalu, drugačije čine", izjavio je Obradović.

Goran Đorđević, DSS

Goran Đorđevć predsednik GrO DSS Niš, rekao je da "rezulti tog vrlog sveta", komentarišući rezultate istraživanja nekih stranih agencija, i analitičari možda "vide" bolje od naših domaćih, pre svega zbog neopterećenesti i dugačijeg pogleda sa zapda nego iz "Nemanjine" ulice (Vlada Srbije).

"Za Demokratsku stranku Srbije, nacionalna politika sa novim modernim nastupom znači da elementarne vrednosti, ostaju i dalje i prilagođavaju se novim tokovima, bez kojih ne možemo i 24. aprila uveče očekujemo dvocifreni rezultat ", izjavio je Đorđević.

Jelena Đorđević, Dveri

Jelena Đorđević predsednik gradske organizacije Dveri u Nišu obratila se građanima, osvrćući se na aktuelne lokalne probleme, od loših kadrovskih (SNS i SPS) rešenja u komunalnim preduzećima, do problema odnosa na relaciji lokal - republika, posebno ističući katastrofalnu situaciju u svim sferama života našeg grada, posebno na lošu infrastrukturu i potpunu stagnaciju te oblasti i paraleno svih ostalih važnih pitanja za život značajnih u gradu na Nišavi, dodajući da će se sa "dolaskom Dveri na vlast, vrlo jednostavno i pragmatično rešiti osnovne ljudske potrebe, dostojanstvene za život".


#   Goran Đorđević   DSS   društvene mreže   Dveri   Boško Obradović   izbori 2016   Jelena Đorđević   Koalicija Dveri - DSS
@dsscentar @SPDveri @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima