Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс за пријем чланова у виртуелно предузеће "Твоја шанса"

rssBookmark and Share

Ниш 14.06.2018. Јужна Србија Инфо

Виртуелно предузеће „Твоја шанса“ расписује конкурс за пријем нових чланова. Отворене позиције у предузећ усу:менаџер људских ресурса, менаџер за односе с јавношћу, менаџер за уређивање друштвених мрежа, референт за тражење послова и саветник за пословну комуникацију на енглеском језику.

Конкурс за пријем чланова у виртуелно предузеће "Твоја шанса"

Предузеће представља заједницу са виртуелном организационом структуром у којој млади људи имају прилику да стекну релевантне компетенције засвоју каријеру уз помоћ каријерних саветника и вршњачког менторства.

Реч је о услузи која се реализује унутар пројекта Подстицања запошљавања  младих, који се спроводи у оквиру Немачке развојне сарадње. Пројекат спроводи Немачка организација за међународну сарадњу ГИЗ, у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије.  

Циљ пројекта је да пружи подршку свим младима између 15 и 35 година      старости, како би се боље позиционирали на тржишту рада и лакше и брже дошли до посла.  

За пријаву на конкурс неопходно је послати ЦВ и мотивационо писмо на мејл: radastojanovic@centarinventiva.com до 19. јуна до поноћи.  
У 

Коментара: 0


#   Ниш   Канцеларија за младе   конкурс   виртуелно   ГИЗ Немачка   Твоја шанса предузеће
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима