Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Недељни хороскоп за период од 14. до 21.04.2013

rssBookmark and Share

14.04.2013. Izvor: Pressonline

Шта кажу звезде да можете да очекујете током следеће недеље...

Недељни хороскоп за период од 14. до 21.04.2013

ОВАН

Она: Улазак Венере и Марса у ваше друго поље наговештава повољан период за финансије. Многи припадници вашег знака могу склопити ново партнерство за новац или добити понуду за боље плаћен посао. Крајем седмице излазите из бурног периода, тако да ћете се психички много боље и стабилније осећати. У љубави почињете да тражите гаранције и већу сигурност.

Он: До следећег викенда имаћете осећај да су вам неке ситуације неиздрживе због утицаја Марса, али ћете крајем седмице ући у много повољнији период. Тада почиње ваш добар период за финансије. Ако сте планирали већу зараду, сада ће бити услова за новац. Привлачиће вас способне и амбициозне женске особе. Није искључено да ћете морати да донесете неку ризичну одлуку на послу, која захтева корак у непознато.

БИК

Она: Током већег дела седмице и даље ћете бити у конфузним стањима и несигуни шта је прави избор за вас. Потребно је да сачекате до краја недеље када ће вам се отворити нове пословне могућности. Схватићете да је протекли период био врста теста издржљивости који је био неопходан да се преброди. Од краја недеље осетићете повратак енергије, самопоуздања и утицаја који вам је недостајао прокетклих дана. У љубави постајете веома привлачни за супротан пол.

Он: Почетак семдице и даље је прилично неповољан за било какве пословне активности. Вама у овом периоду понајвише треба стрпљења уколико желите да напредујете на послу. Од краја недеље добићете могућност за тако нешто уколико сте стрпите током већег дела недеље јер све оно то вам се сада чини лако може бити погрешно. Слободни Бикови од другог дела недеље могу да имају сусрет који ће пробудити страсти у њима.

БЛИЗАНЦИ

Она: Меркур у Овну доноси вам много бржи животни темпо. Најбоље ћете се осећати у кругу пријатеља. Реализација пословних планова иде спорије него што се планирали. Од краја недеље улазите у период када ћете бити затворенији него иначе, тако да је потребно мало више времена да посветите себи. У љубави можете осетите необична осећања према мушкарцу који на неки начин није слободан. Будите рационални у својим одлукама.

Он: Позиција Меркура и Урана лако може да вам донесе неочекивани одлазак на пут. Пошто ће планете ући у дванаесто поље треба да водите рачуна какве одлуке доносите јер ћете бити несигурни у своје ставове од краја недеље. На послу можете пролазити кроз кризни период јер ће вам односи деловати прилично нејасно. Треба да имате у виду да је то фаза која је порлазна и да не треба да подлегнете притисцима са стране.

РАК

Она: Други део седмице доноси вам решење на пословном плану. Слободним Раковима може да се догоди љубав кроз пријатељство. То значи да можете да почнете да размишљате о особи која вам је пријатељ. На пољу финансија улазите у бољи период за зараду. Ако сте у вези, вашем партнеру ће сметати што ћете поклањати пажњу другим људима.

Он: Хаотичан период на послу улази у позитивнију фазу , тако да ћете крајем недеље схавтити да сте беспотребно бринули. Нешто што вам је било компликовано почеће да се разрешава. Многи припадници вашег знака имали су учестале свађе са вољеном особом, тако да вам други део седмице нуди услове за побољшање односе. Пријаће вам друштво Бикова.

ЛАВ

Она: Треба да чувате енергију јер у другом делу седмице улазите у период великих пословних подухвата. Биће вам важна материјална стабилност и гаранције са ким год да будете сарађивали. Бићете енергични на послу и није искључево да ћете се упустити у велики пословни пројекат. Преко посла ћете срести успешног мукарца који ће вам привући пажњу.

Он: Већина припадника вашег знака налази се у фази када ће већину свог времена почети да проводи на послу. Треба да водите рачуна да на запоставите особе до којих вам је стало. Други део недеље доноси вам фазу са више стреса, мање енергије а већих пословних одговорности. Бићете мање толерантни, а више захтевни, нарочито према колегама.

ДЕВИЦА

Она: Због Меркура у Овну постали сте нестрпљиви и помало непажљиви, па доносите одлуке изненада. Улазите у леп период за путовања, тако да ће многи припадници вашег знака отпутовати у иностранство. Добар је период за бављењем питања наследства. Треба да водите рачуна какве потезе правите на послу јер сте склони доношењу изненадних одлука или промена посла.

Он: Меркур и Уран граде коњукцију што вам доноси прилично конфузан период на послу. Можете лако да одлучите да промените радно место. Са друге стране, треба да користите подршку планета за путовање. Имаћете одличне контакте са иностранством. Ако сте слободни, може да вам се допадне особа која није из вашег града. Ако сте у вези, идеалан је моменат за романтично путовање.

ВАГА

Она: Венера у осмом пољу указује на много боље могућности за зараду. Неке Ваге ће чути за неко наследство или добити спонзортсво о коме су размишљали. Ово је свакако боља позиција за вас јер ћете престати да имате конфронтације са приватним и псоловним партнерима. Бићете рационалнији, а имати и мање страсан перио на послу. Ако сте слободни један Бик може лако да пробуди страст у вама.

Он: Наглашено осмо поље нуди вам прилику да остварите добар заједнички пословни договор или партнерство за новац. Није искључено да ће неким Вагама партнер помоћи финансијски да остваре своје циљеве. Уколико планирате да подигнете кредите треба да будете обазриви. Ваге које су у дужој вези престаће да се препиру са партнером или боре за превласт у односу као протеклих недеља.

ШКОРПИЈА

Она: Пошто ће Марс крајем седмице напустити ваше шесто поље треба да имате у виду да ће на послу доћи олакшање. Стресан период потрајаће јо неколико дана када ћете бити исцрпљени, а многи проблеми деловаће нерешиво. Венера у Бику наговетава за заузете Шкорпије период у коме се може разговарати о заједничком животу или браку. Слободне Шкорпије биће изузетно магнетичне за супротан пол.

Он: Већини Шкорпија последњи дани представљају велики терет на пословном плану. Треба да будете стрпљиви јер крајем недеље улазите у позитивнију фазу. Од другог дела недеље улазите у период када можете да донесете конструктивне одлуке у љубави. Партнер лако може да инсистира да се одлучите нешто у вашем односу. Ако сте слободни, очекујет бројна познанства.

СТРЕЛАЦ

Она: Улазак планета у шесто поље указује да треба да се припремите за нове пословне одговорности. Пошто је Венера на бољем месту успећете да остварите неку корист на послу, у смислу побољшања услова или зараде. Неки Стрелчеви ће добити бољу понуду. Иако вам планета у петом пољу доносе познанства у љубави, ви нисте задовољни нестабилним односима и краткотрајним везама. Водите рачуна у шта улажете новац.

Он: Када планете уђу у другом делу недеље у Бика ви ћете бити презаузети послом. То наговештава више пословних могућности, као и рад на два различита места. Ово је прилика да диктирате своје услове на послу. Ако сте слободни, може да вам се допадне колегиница коју срећете на радном месту. Једна жена особа изненада ће се појавити у вашем животу, а сусрет може да се деси на месту јавног типа или преко интернет друштвених мрежа.

ЈАРАЦ

Она: Наглашено пето поље у другом делу седмице доноси вам узбудљива дешавања у љубави. Слободни Јарчеви могу лао да се заљубе, а они који су у вези могу да размишљају о проширењу породице. Излазите из повученије фазе и улазите у период са више провода и забаве. Меркур вам доноси турбулентан период на послу, где треба да водите рачуна какве одлуке доносите јер могу бити погрешне. Буидте рационални са улагањима новца.

Он: Стресан породичан период који су многи припадници вашег знака имали протеклих дана коначно пролази. Имаћете много више енергије и самопоуздање у другом делу недеље, када ћете се лакше носити са свакодневним проблемима. Многим Јарчевима може да се догоди љубав. Ако сте у дужој вези, партнер може захтевати да донесете одговорну одлуку у вашем односу. На послу није прави моменат да правите радиклане потезе. Иако многе ситуације не можете да трпите, треба да сачекате неколико дана са потезима.

ВОДОЛИЈА

Она: Планете које улазе у Бика вам не одговарају, тако да се вероватно налазите на некој врсти животне прекретнице. Ако нисте сигурни у своје одлуке, нарочито породичне или стамбене, треба да будете толерантнији. Други део седмице доноси вам више стреса и породичних расправа које вам неће одговарати. Ваш партнер може лако да вам постави ултиматум који вам не одговара, а ви нисте спремни било чему да се пирлагођавате.

Он: Велика доза нервозе који већина Водолија осећа неће престати, тако да треба да водите рачуна како да избалансирате породичне односе у другом делу недеље. Многе Водолије имаће неки стамбени или породичан проблем. Ово је животни циклус у коме је неопходно да одредите шта су ваши животни приоритети. Не можете више беспотребно да расипате енергију на свет стране, већ је неопходно да се посветите кључним питањима. Вероватно ће вам љубав бити на другом месту. Неке Водолије решиће да прекину односе јер нисте спремни да се расправљате, а ни да прихватите другачије мишљење од вашег.

РИБЕ

Она: Лепи аспекти Нептуна у другом делу седмице указују да имате пилику да осварите своје снове. Све то сте планирали добићете могућност да реализујете. Време је за конкретно делање. Бићете веома успешан преговарач, нарочито на послу, тако да ћете убедити друге у своје ставове. Мушкарац из ваше близине почеће да вас обасипа романтичним изјавама. Одличан период за краћа путовања.

Он: Позиција Венере и Марса од краја седмице доносе вам прилику да остварите своје планове. Ваша харизматичност долази до изражаја и бићете инспирација многима особам у окружењу. Прави је моменат да се борите за своје идеје. Ако сте у вези, однос ће бити турбулентан са кризама. У овој фази пријаће вам разговори са уметничким типовима женских особа. Вероватно ћете за викенд планирати да одете на краће путовање.


#   интернет   радно место
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима