Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Реконструкција улице у којој су средње техничке школе и чак три факултета

rssBookmark and Share

Ниш 10.06.2018. Јужна Србија Инфо

Ове недеље почела је реконструкција улице Александра Медведева. Саобраћајница која спаја Булевар 12. фебруара са Булеваром Николе Тесле и у којој су средње техничке школе и чак три факултета, временом је претрпела тешка оштећења, поправка више није била сврсисходна, тако да је неопходна комплетна реконструкција.

Реконструкција улице у којој су средње техничке школе и чак три факултета

Градски већник Милош Милошевић који је, са директором Дирекције за изградњу града Небојшом Ловићем обишао градилиште, рекао је да је ово важна саобраћајница и да је реконструкција неопходна, између осталог, и због врло брзог почеткa изградњe Научно-технолошког парка, што треба да читавом овом делу града да потпуно другачији, модернији изглед.

Директор Дирекције за изградњу Небојша Ловић рекао је да је пројектована вредност 17 милиона динара, a инвестиција се реализује из Програма периодичног одржавања. Поред коловоза и земљане подлоге, истовремено ће, у сарадњи са ЈКП Наисус, бити реконструисана и водоводна мрежа, а азбестне цеви замењене новим, савременим.

По пројекту, рок за завршетак улице је 30 дана, али ће због неопходности замене водоводне мреже тај рок бити највероватније продужен на 45 дана, рекао је директор Ловић.

Коментара: 0


#   Ниш   Електронски факултет   реконструкција   Градски већник   Небојша Ловић   Милош Милошевић   Александра Медведева улица
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима