Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rekonstrukcija ulice u kojoj su srednje tehničke škole i čak tri fakulteta

rssBookmark and Share

Niš 10.06.2018. Južna Srbija Info

Ove nedelje počela je rekonstrukcija ulice Aleksandra Medvedeva. Saobraćajnica koja spaja Bulevar 12. februara sa Bulevarom Nikole Tesle i u kojoj su srednje tehničke škole i čak tri fakulteta, vremenom je pretrpela teška oštećenja, popravka više nije bila svrsishodna, tako da je neophodna kompletna rekonstrukcija.

Rekonstrukcija ulice u kojoj su srednje tehničke škole i čak tri fakulteta

Gradski većnik Miloš Milošević koji je, sa direktorom Direkcije za izgradnju grada Nebojšom Lovićem obišao gradilište, rekao je da je ovo važna saobraćajnica i da je rekonstrukcija neophodna, između ostalog, i zbog vrlo brzog početka izgradnje Naučno-tehnološkog parka, što treba da čitavom ovom delu grada da potpuno drugačiji, moderniji izgled.

Direktor Direkcije za izgradnju Nebojša Lović rekao je da je projektovana vrednost 17 miliona dinara, a investicija se realizuje iz Programa periodičnog održavanja. Pored kolovoza i zemljane podloge, istovremeno će, u saradnji sa JKP Naisus, biti rekonstruisana i vodovodna mreža, a azbestne cevi zamenjene novim, savremenim.

Po projektu, rok za završetak ulice je 30 dana, ali će zbog neophodnosti zamene vodovodne mreže taj rok biti najverovatnije produžen na 45 dana, rekao je direktor Lović.

Komentara: 0


#   Niš   Elektronski fakultet   rekonstrukcija   Gradski većnik   Nebojša Lović   Miloš Milošević   Aleksandra Medvedeva ulica
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima