Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rekonstrukcija trotoara u Voždovoj ulici u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 06.06.2018. Južna Srbija Info

Počela je rekonstrukcija trotoara u Voždovoj ulici. U prvoj fazi uređuje ce trotoar na neparnoj strani ulice, i to deonica od raskrsnice ulice Vojvode Mišića do ulice Dobrile Trajković u dužini od 200 metara.

Rekonstrukcija trotoara u Voždovoj ulici u Nišu

Radovi obuhvataju uklanjanje postojećeg asfaltnog sloja i njegovu zamenu behaton pločama, sa horizontalnom signalizacijom za kretanje slepih i slabovidih osoba.

Pre postavljanja behaton ploča ekipe JKP Medijana redukovaće i korenje drveća posađenog duž trotoara, čiji je rast i izazvao oštećenja na trotoaru.

Radove su danas obišli gradski većnik Miloš Milošević i direktor Direkcije za izgradnju grada Niša Nebojša Lović, koji su istakli da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku, i da je namera Grada da se, u dogledno vreme, svi asfaltni trotoari u Nišu pokriju behaton pločama koje, pored estetske vrednosti, omogućavaju i brzo otklanjanje kvarova na podzemnim instalacijama bez narušavanja izgleda trotoara.

Realizacija projekta poverena je preduzeću M Univerzal tim. Vrednost radova je 1 200 000 dinara predviđenih Programom redovnog održavanja komunalne infrastrukture.

Komentara: 0


#   Niš   saobraćaj   trotoar   rekonstrukcija   Gradski većnik   Voždova ulica   Nebojša Lović   Miloš Milošević
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima