Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ulica Aleksandra Medvedeva od sutra otvorena za saobraćaj

rssBookmark and Share

Niš 23.08.2018. Južna Srbija Info

Ulica Aleksandra Medvedeva od sutra će ponovo biti otvorena za saobraćaj, nakon dvomesečne obustave zbog rekonstrukcije.

Ulica Aleksandra Medvedeva od sutra otvorena za saobraćaj

,,Završeno je asfaltiranje završnog, habajućeg sloja kolovoza, a sutra ujutru će biti obeležena i horizontalna signalizacija, nakon čega će ulica moći da se koristi za saobraćaj”, rekao je direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović koja je i bila nadležna za nadzor nad radovima.

Lović je istakao da su radovi, koji su započeli 6. juna, trajali dvadesetak dana duže nego što je bilo planirano, jer je morala biti rekonstruisana i vodovodna mreža. Lović je naročito naglasio da je sve urađeno maksimalno kvalitetno:

”Zamenjena je kompletna košuljica, odnosno podloga kolovoza, kompletna vodovodna mreža i urađeni ivičnjaci, tako da će saobraćajnica, koja je bila u veoma lošem stanju, sada biti jedna od najboljih u gradu”, rekao je Lović i dodao da će odmah po završetku ove faze, početi i rekonstrukcija trotoara, odnosno postavljanje behaton ploča, koje će čitav ovaj ambijent, zajedno sa novim platoom ispred tehničkih škola, učiniti mnogo lepšim i savremenijim.

Komentara: 0


#   Niš   rekonstrukcija   Nebojša Lović   Aleksandra Medvedeva ulica
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima