Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Улица Александра Медведева од сутра отворена за саобраћај

rssBookmark and Share

Ниш 23.08.2018. Јужна Србија Инфо

Улица Александра Медведева од сутра ће поново бити отворена за саобраћај, након двомесечне обуставе због реконструкције.

Улица Александра Медведева од сутра отворена за саобраћај

,,Завршено је асфалтирање завршног, хабајућег слоја коловоза, а сутра ујутру ће бити обележена и хоризонтална сигнализација, након чега ће улица моћи да се користи за саобраћај”, рекао је директор Дирекције за изградњу града Небојша Ловић која је и била надлежна за надзор над радовима.

Ловић је истакао да су радови, који су започели 6. јуна, трајали двадесетак дана дуже него што је било планирано, јер је морала бити реконструисана и водоводна мрежа. Ловић је нарочито нагласио да је све урађено максимално квалитетно:

”Замењена је комплетна кошуљица, односно подлога коловоза, комплетна водоводна мрежа и урађени ивичњаци, тако да ће саобраћајница, која је била у веома лошем стању, сада бити једна од најбољих у граду”, рекао је Ловић и додао да ће одмах по завршетку ове фазе, почети и реконструкција тротоара, односно постављање бехатон плоча, које ће читав овај амбијент, заједно са новим платоом испред техничких школа, учинити много лепшим и савременијим.

Коментара: 0


#   Ниш   реконструкција   Небојша Ловић   Александра Медведева улица
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима