Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Комади накита које би требало да имате

Bookmark and Share

28.03.2021. Никола Стојановић

Свака жена треба да бира оне комаде који јој најбоље пристају. А који су то комади? То су они комади који чине да се она због њих боље осећа. Накит који она може и зна да изнесе на најбољи могући начин.

Комади накита које би требало да имате

Често се јасно може видети како жена ужива у накиту који носи и на који начин то утиче на њено самопоуздање. Са друге стране, још више може привући пажњу нелагода због неодговарајућег накита.

Издвојили смо неколико комада накита које би свака од вас требало да има, наравно, у складу са интересовањима и стилом који негује.

Огрлица са симболима

Треба да се трудиш да увек будеш уникатна. Уникатност се гради начином одевања, ставом, карактером, али и одабиром правог накита. Начин на који ћемо укомпоновати неке ствари и начин на који ћемо додати накит свакој одевној комбинацији је оно што нас издваја од других. Зато предлажемо да осмислиш своју огрлицу, која ће имати неки посебан симбол. Нека тај симбол буде само твој, нека тај симбол буде симбол нечега што си постигла или нека буде комбинација симбола. Само је важно да имаш нешто што ће те увек подсећати на леп тренутак или важан успех и нешто што ће те увек инспирисати где год да кренеш.

Накит са урезаним детаљима

Чак и када купујемо обичан накит на улици временом се вежемо за њега, постане нам омиљени комад. Зато некада када купујеш неки мало скупљи накит, односно накит веће вредности и када желиш да то постане твој омиљени комад важно је да му даш значење. На пример, уколико купујеш привезак, гледај да на полеђини урежеш неки важан датум, неко важно слово или неку реч или поруку која је твоја мотивација и инспирација. На тај начин дајеш вредност сваком твом комаду. То може да буде привезак за огрлицу, али може да буде и прстен или минђуше.

Chain огрлица

Тренутно најпопуларнији тип огрлице дефинитивно мораш имати. То је огрлица коју ћеш носити на посао, са сведеним варијантама и оглица коју ћеш сигурно понети на неку важну свечану прилику, када год се укаже потреба за тим. Chain огрлицу можеш носити и на плажи уз купаћи костим, уз обичну белу мајицу или лежерну белу кошуљу. Зато и кажемо да морате да је имате, јер апсолутно може да иде уз све. Такође, невероватно је како добро може ићи уз тренерку. Тада можете постићи ефекат деведесетих, уколико вам се то допада. Ове огрлице можете практично купити на сваком кораку, што је права срећа.

Различито прстење

Брините о детаљима, о прстењу које носите. Овај комад накита наше руке чини лепшим, чини их да изгледају лепше и елегантније. Тренутно је у моди да се носи више врста прстења и то такође можеш носити сваког дана. Исто тако ово прстење можеш носити и када изађеш на неку елегантнију вечеру. Само обрати пажњу и никада немој да носиш прстење различитих боја. На пример, гледај да ти прстење тог дана на руци буде, на пример, у златно жутој или само розе боји. Због естетике не би требало да мешаш ове различите нијансе, а најбољи ефекат ћеш постићи уколико користиш више прстења, али у истој нијанси.


#   накит
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима