Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Komadi nakita koje bi trebalo da imate

Bookmark and Share

28.03.2021. Nikola Stojanović

Svaka žena treba da bira one komade koji joj najbolje pristaju. A koji su to komadi? To su oni komadi koji čine da se ona zbog njih bolje oseća. Nakit koji ona može i zna da iznese na najbolji mogući način.

Komadi nakita koje bi trebalo da imate

Često se jasno može videti kako žena uživa u nakitu koji nosi i na koji način to utiče na njeno samopouzdanje. Sa druge strane, još više može privući pažnju nelagoda zbog neodgovarajućeg nakita.

Izdvojili smo nekoliko komada nakita koje bi svaka od vas trebalo da ima, naravno, u skladu sa interesovanjima i stilom koji neguje.

Ogrlica sa simbolima

Treba da se trudiš da uvek budeš unikatna. Unikatnost se gradi načinom odevanja, stavom, karakterom, ali i odabirom pravog nakita. Način na koji ćemo ukomponovati neke stvari i način na koji ćemo dodati nakit svakoj odevnoj kombinaciji je ono što nas izdvaja od drugih. Zato predlažemo da osmisliš svoju ogrlicu, koja će imati neki poseban simbol. Neka taj simbol bude samo tvoj, neka taj simbol bude simbol nečega što si postigla ili neka bude kombinacija simbola. Samo je važno da imaš nešto što će te uvek podsećati na lep trenutak ili važan uspeh i nešto što će te uvek inspirisati gde god da kreneš.

Nakit sa urezanim detaljima

Čak i kada kupujemo običan nakit na ulici vremenom se vežemo za njega, postane nam omiljeni komad. Zato nekada kada kupuješ neki malo skuplji nakit, odnosno nakit veće vrednosti i kada želiš da to postane tvoj omiljeni komad važno je da mu daš značenje. Na primer, ukoliko kupuješ privezak, gledaj da na poleđini urežeš neki važan datum, neko važno slovo ili neku reč ili poruku koja je tvoja motivacija i inspiracija. Na taj način daješ vrednost svakom tvom komadu. To može da bude privezak za ogrlicu, ali može da bude i prsten ili minđuše.

Chain ogrlica

Trenutno najpopularniji tip ogrlice definitivno moraš imati. To je ogrlica koju ćeš nositi na posao, sa svedenim varijantama i oglica koju ćeš sigurno poneti na neku važnu svečanu priliku, kada god se ukaže potreba za tim. Chain ogrlicu možeš nositi i na plaži uz kupaći kostim, uz običnu belu majicu ili ležernu belu košulju. Zato i kažemo da morate da je imate, jer apsolutno može da ide uz sve. Takođe, neverovatno je kako dobro može ići uz trenerku. Tada možete postići efekat devedesetih, ukoliko vam se to dopada. Ove ogrlice možete praktično kupiti na svakom koraku, što je prava sreća.

Različito prstenje

Brinite o detaljima, o prstenju koje nosite. Ovaj komad nakita naše ruke čini lepšim, čini ih da izgledaju lepše i elegantnije. Trenutno je u modi da se nosi više vrsta prstenja i to takođe možeš nositi svakog dana. Isto tako ovo prstenje možeš nositi i kada izađeš na neku elegantniju večeru. Samo obrati pažnju i nikada nemoj da nosiš prstenje različitih boja. Na primer, gledaj da ti prstenje tog dana na ruci bude, na primer, u zlatno žutoj ili samo roze boji. Zbog estetike ne bi trebalo da mešaš ove različite nijanse, a najbolji efekat ćeš postići ukoliko koristiš više prstenja, ali u istoj nijansi.

Komentara: 0


#   nakit
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima