Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спорт


<<<7891011>>>Укупно: 1886  |  Приказано: 81 - 90

Најуспешнији млади спортиста Огњен Митровић, спортиста године Марко Ђорђевић, ЖРК "Наиса" најуспешнији спортски колектив

Јужна Србија Инфо 31.12.2022.
Најбољи спортисти

Огњен Митровић, члан кик бокс клуба Вукови 018 најуспешнији је млади спортиста, Марко Ђорђевић, кајакаш је спортиста године, а Женски рукометни клуб Наиса најуспешнији спортски колектив града за 2022. годину. Њима су прошле недеље 28. децембра у Градској кући и свечано додељене награде, а припашће им и по 150 хиљада динара, колико је град определио за ова признања.

опширније

Коментара: 0

Управни одбор КСС: Куп Радивој Кораћ наредне две године у Нишу

23.12.2022.
Ниш поново домаћин Куп-а Радивој Кораћ

Данас је на 39. седници Управног одбора Кошаркашког савеза Србије, која је одржана електронским путем, одлучено да се завршни турнир Куп Радивој Кораћ 2023. и 2024. године одржи у Нишу

опширније

Коментара: 0

Никола Јовић међу 10 најуспешнијих тенисера у јунуорској конкуренцији у Европи

Јужна Србија Инфо 21.12.2022.
Никола Јовић међу 10 најуспешнијих тенисера

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски примила је у Градској кући шеснаестогодишњег Николу Јовића, најтелентованијег спортисту белог спорта, Нишлију, члана репрезентације Србије, тенисера међу 10 најуспешнијих у јунуорској конкуренцији у Европи.

опширније

Коментара: 0

Кошарка у колицима: "Наис" и "Тигар" одмерили снаге у последњем мечу у сезони

Јужна Србија Инфо 19.12.2022.
Последњи меч у сезони прошао у одличној атмосфери

"Година није могла лепше да се заврши за љубитеље кошарке у колицима у Нишу. У последњем мечу у години, у мечу са сјајном атмосфером, најлепшем и најопуштенијем у години на измаку, стари ривали и спортски пријатељи, ККК „Наис“ из Ниша и ККуК „Тигар“ из Параћина, одмерили су снаге", кажу и ККК "наис".

опширније

Коментара: 0

Преминуо прослављени српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић

РТС, Јужна Србија Инфо 16.12.2022.
Преминуо Синиша Михајловић

Прослављени српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић преминуо је после дуге и тешке болести у болници у Риму. Михајловић ће бити сахрањен у понедељак у Риму, објавила је његова породица.

опширније

Коментара: 0

Славна генерација нишког ДИФ-а 1978./79. опет на окупу

З.С. Јужна Србија Инфо 21.11.2022.
Славна генерација опет на окупу

По многима, славна генерација Факултета спорта и визичког васпитања у Нишу 1978.-1979. окупила се прошлог викенда поново, након четири деценије. У амфитетару факултета могли су се видети још увек активни, професори и наставници физичке културе из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Ниша, градова југа Србије и шире.

опширније

Коментара: 0

Успех нишких бораца на такмичењу "Граплинг Куп Србије"

Јужна Србија Инфо 16.11.2022.
Успех нишких бораца

Прошле недеље је одржан Граплинг Куп ( Grappling Kup) Србије у организацији Српског Рвачког Греплинг Савеза. Ово је једно од највећих и најпрестижнијих регионалних такмичења у греплингу и ове године је наступило скоро 400 такмичара из земље и региона

опширније

Коментара: 0

Стојковић саопштио имена играча на Првенству света у Катару - међу њима тројица Нишлија

Јужна Србија Инфо 11.11.2022.
Међу 26 играча и тројица Нишлија

Селектор Драган Стојковић Пикси, саопштио је имена играча који ће представљати репрезентацију Србије на Првенству света које се одржава од 20. новембра до 18. децембра у Катару. Орлови се налазе у Групи Г са Бразилом, Камеруном и Швајцарском.

опширније

Коментара: 0

Дечији шаховски клуб "ОСНОВАЦ" из Ниша ВИЦЕШАМПИОН Србије

Јужна Србија Инфо 04.11.2022.

Прошлог уторка, завршено је најјаче и најважније екипно сениорско такмичење у женској конкуренцији - Прва лига Србије за шахисткиње, која се од 22. октобра играла у хотелу “Стара Планина” на Старој планини. 

опширније

Коментара: 0

Преко знања до здравља: Студенти докторских студија нишког Факултета спорта презентовали атрактивне програме у МШ „Др Миодраг Лазић“

Јужна Србија Инфо 04.11.2022.
Преко знања до здравља

Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу и ове године је узео учешће у заједничкој презентацији факултета и високошколских установа коју традиционално за своје ученике организује Медицинска школа „Др Миодраг Лазић“ из Ниша.

опширније

Коментара: 0

<<<7891011>>>Укупно: 1886  |  Приказано: 81 - 90


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима