Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Милош Трифуновић и Никола Игњатијевић у Радничком!

rssBookmark and Share

15.07.2015. Мондо, Јужна Србија Инфо

Нишки Раднички пред почетак нове сезоне ангажовао двојицу некадашњих чланова београдских црвено-белих.

Милош Трифуновић, Раднички Ниш facebook.com/fkradnickinis.official
Милош Трифуновић, Раднички Ниш facebook.com/fkradnickinis.official

Бивши фудбалери Црвене Звезде су поново у Србији. Никола Микић у ОФК Београду, Филип Касалица можда по други пут у Црвеној звезди, а Милош Трифуновић и Никола Игњатијевић у Радничком!

Суперлигаш са Чаира у уторак је потписао уговоре са чак петорицом фудбалера, а двојица су јавности добро позната из периода када су наступали у дресу са црвено-белим пругама.

Нападач Трифуновић у Звезди је провео 2010. годину, након чега је био у Узбекистану (Буњодкор), Кини (Лијаонинг) и Казахстану (Атирау), док се леви бек Игњатијевић (на "Маракани" од лета 2009. до децембра 2011, уз позајмицу Политехници из Темишвара) вратио у Србију након две и по године у Украјини, где је био стандардни првотимац Зорје из Луханска.

"Реал са Нишаве" довео је још штопера Лазара Росића (22) из крагујевачког Радничког 1923, крило Дејана Бабића (26, екс-Партизан) из чачанског Борца, док је нападач Никола Ашћерић (24) потписао нови, двогодишњи уговор, након што је зимус доведен из црногорског ОФК Грбља.

 


#   фудбал   Раднички ФК   Никола Ашћерић   Милош Трифуновић   Никола Игњатијевић   Лазар Росић   Дејан Бабић   ОФК Београд
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима