Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Промоција здравог живота младих: Отворен ,,Медијана спорт фест“

rssBookmark and Share

Ниш 23.09.2019. А. Милетић, Јужна Србија Инфо

Шести по реду ,,Медијана спорт фест“ званично је отворен у понедељак у 19 часова у сали Основне школе ,,Душан Радовић“, због лоших временских услова отварање није било одржано на терену школе као што је и најављено.

Фото: Л. Ранђеловић
Фото: Л. Ранђеловић

Домаћин овогодишњег ,,Медијан спорт феста“ је Основна школа ,,Душан Радовић“. На турниру ће учествовати ученици из 10 основних и 12 средњих школа са територије  највеће нишке општине.

На почетку манифестације свим присутнима обратио се преседник општине Медијана Небојша Коцић.

Циљ манифестације је промоција спорта и указивање на значај здравог начина живота. Општина Медијана се и ове године потрудила да за све учеснике ове спортске манифестације обезбеди пригодне награде и пехаре, наш мото је и ове године што више успеха, кошева, а што мање повреда. Изјавио је Небојша Коцић.

Због лоших времеских услова овогодишња маинестација ,,Медијана спорт фест“ трајаће нешто дуже од предвиђеног, наиме према речима домаћина директора школе Душан Радовић, званично такмичење у спортским дисциплинама биће одржано прекосута.Сваког дана организациони одбор ће обавештавати све учеснике путе мејлова до 10 часова у колико дође до неких промена.

И ове године градска општина Медијана подржала је овај спортски фестивал,општина посебно даје на значају ђачком рекретаивном спорту.

Ово је традиционална манифестација која се организује већ шести пут обезбедеђено је 800 мајица за свих 800 такмичара, на нашој територији се налазе 22 школе, 12 средњих и 10 основних школа, обезбедили смо и вредне награде  пехаре, медаље за најбоље учеснике.

,,Медијана спорт фест“ је једна од најмасовних ђачких спортских манифестација у Србији.

Нама је част и задовољство да уприличимо овај туринир за преко 800 основаца и средњошколаца, турнир намењен свима онима коју нису регистровани спотисти.

 


#   Ниш   Душко Радовић ОШ   Небојша Коцић   Медијана спорт фест
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима