Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Promocija zdravog života mladih: Otvoren ,,Medijana sport fest“

rssBookmark and Share

Niš 23.09.2019. A. Miletić, Južna Srbija Info

Šesti po redu ,,Medijana sport fest“ zvanično je otvoren u ponedeljak u 19 časova u sali Osnovne škole ,,Dušan Radović“, zbog loših vremenskih uslova otvaranje nije bilo održano na terenu škole kao što je i najavljeno.

Foto: L. Ranđelović
Foto: L. Ranđelović

Domaćin ovogodišnjeg ,,Medijan sport festa“ je Osnovna škola ,,Dušan Radović“. Na turniru će učestvovati učenici iz 10 osnovnih i 12 srednjih škola sa teritorije  najveće niške opštine.

Na početku manifestacije svim prisutnima obratio se presednik opštine Medijana Nebojša Kocić.

Cilj manifestacije je promocija sporta i ukazivanje na značaj zdravog načina života. Opština Medijana se i ove godine potrudila da za sve učesnike ove sportske manifestacije obezbedi prigodne nagrade i pehare, naš moto je i ove godine što više uspeha, koševa, a što manje povreda. Izjavio je Nebojša Kocić.

Zbog loših vremeskih uslova ovogodišnja mainestacija ,,Medijana sport fest“ trajaće nešto duže od predviđenog, naime prema rečima domaćina direktora škole Dušan Radović, zvanično takmičenje u sportskim disciplinama biće održano prekosuta.Svakog dana organizacioni odbor će obaveštavati sve učesnike pute mejlova do 10 časova u koliko dođe do nekih promena.

I ove godine gradska opština Medijana podržala je ovaj sportski festival,opština posebno daje na značaju đačkom rekretaivnom sportu.

Ovo je tradicionalna manifestacija koja se organizuje već šesti put obezbedeđeno je 800 majica za svih 800 takmičara, na našoj teritoriji se nalaze 22 škole, 12 srednjih i 10 osnovnih škola, obezbedili smo i vredne nagrade  pehare, medalje za najbolje učesnike.

,,Medijana sport fest“ je jedna od najmasovnih đačkih sportskih manifestacija u Srbiji.

Nama je čast i zadovoljstvo da upriličimo ovaj turinir za preko 800 osnovaca i srednjoškolaca, turnir namenjen svima onima koju nisu registrovani spotisti.

 

Komentara: 0


#   Niš   Duško Radović OŠ   Nebojša Kocić   Medijana sport fest
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima