Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Потписан уговор, пети по реду, о одржавању "Купа Радивој Кораћ" у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 29.01.2019. Јужна Србија Инфо

Данас је у Градској кући у Нишу градоначелник Ниша Дарко Булатовић и генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић потписали су уговор о организацији Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ.

Потписан уговор, пети по реду, о одржавању "Купа Радивој Кораћ" у Нишу

Ниш је град рекордер у организацији завршница куп такмичења, пошто ће десети пут у дворани “Чаир”, пети узастопно, бити подигнут трофеј намењен победнику овог такмичења.

"Ево прилике да се још једном покажемо као добри домаћини значајног спортског догађаја који скреће велику пажњу спортске јавности, уз присуство великог броја наших суграђана, спортиста, навијача и свих љубитеља кошарке. Верујем да ће све протећи у правој спортској атмосфери и одличној организацији и да ћемо показати зашто смо домаћини пети пут узастопно. Још једном хвала Кошаркашком савез Србије на разумевању и поверењу да и ове године дамо наш дпринос једном од наших најтреофејнијих спортова" истакао је градоначелник Дарко Булатовић.

Присутнима се обратио и Дејан Томашевић, генерални секретар Кошаркашког савеза Србије.

"Чини ми се да је Ниш постао „већински власник” нашег купа… Са великим задовољством сам опет овде и немам дилему да ће и ове године Ниш бити сјајан домаћин заједно са Регионалним кошаркашким савезом Источне Србије. Велика захвалност за све оно што је урађено у претходном периоду и пуно среће свим екипама које су се квалификовале. Захваљујем и свим људима из Ниша који из године у годину дижу овај турнир на виши ниво. Сигуран сам да ће све и ове године бити јако добро" рекао је Томашевић.

На турниру учествује осам екипа: Црвена звезда мтс, Партизан НИС, ФМП, Мега Бемакс, Динамик Vip Pay, Борац, Нови Пазар и Свети Ђорђе.

Триглав осигурање Куп Радивој Кораћ на програму је од 14. до 17. фебруара 2019.


#   Ниш   кошарка   Дарко Булатовић   Нови Пазар   Урош Парлић   Кошаркашки савез Србије   Куп Радивој Кораћ   Дејан Томашевић   Свети Ђорђе   Црвена Звезда
@DarkoBulatovic_ @KSSrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима