Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Potpisan ugovor, peti po redu, o održavanju "Kupa Radivoj Korać" u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 29.01.2019. Južna Srbija Info

Danas je u Gradskoj kući u Nišu gradonačelnik Niša Darko Bulatović i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević potpisali su ugovor o organizaciji Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać.

Potpisan ugovor, peti po redu, o održavanju "Kupa Radivoj Korać" u Nišu

Niš je grad rekorder u organizaciji završnica kup takmičenja, pošto će deseti put u dvorani “Čair”, peti uzastopno, biti podignut trofej namenjen pobedniku ovog takmičenja.

"Evo prilike da se još jednom pokažemo kao dobri domaćini značajnog sportskog događaja koji skreće veliku pažnju sportske javnosti, uz prisustvo velikog broja naših sugrađana, sportista, navijača i svih ljubitelja košarke. Verujem da će sve proteći u pravoj sportskoj atmosferi i odličnoj organizaciji i da ćemo pokazati zašto smo domaćini peti put uzastopno. Još jednom hvala Košarkaškom savez Srbije na razumevanju i poverenju da i ove godine damo naš dprinos jednom od naših najtreofejnijih sportova" istakao je gradonačelnik Darko Bulatović.

Prisutnima se obratio i Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

"Čini mi se da je Niš postao „većinski vlasnik” našeg kupa… Sa velikim zadovoljstvom sam opet ovde i nemam dilemu da će i ove godine Niš biti sjajan domaćin zajedno sa Regionalnim košarkaškim savezom Istočne Srbije. Velika zahvalnost za sve ono što je urađeno u prethodnom periodu i puno sreće svim ekipama koje su se kvalifikovale. Zahvaljujem i svim ljudima iz Niša koji iz godine u godinu dižu ovaj turnir na viši nivo. Siguran sam da će sve i ove godine biti jako dobro" rekao je Tomašević.

Na turniru učestvuje osam ekipa: Crvena zvezda mts, Partizan NIS, FMP, Mega Bemaks, Dinamik Vip Pay, Borac, Novi Pazar i Sveti Đorđe.

Triglav osiguranje Kup Radivoj Korać na programu je od 14. do 17. februara 2019.


#   Niš   košarka   Darko Bulatović   Novi Pazar   Uroš Parlić   Košarkaški savez Srbije   Kup Radivoj Korać   Dejan Tomašević   Sveti Đorđe   Crvena Zvezda
@DarkoBulatovic_ @KSSrbije @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima