Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Сиренине" медаље у Медијани

rssBookmark and Share

Ниш 28.11.2018. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана организовала је пријем за чланице Клуба синхроног пливања „Сирене“ из Ниша, које су освојиле три бронзане медаље на Међународном такмичењу у Белорусији, одржаном од 16. до 19. новембра ове године, а које је општина подржала да отпутују на ово такмичење. Пријему су присуствовале и такмичарке које су ове године донеле одличја и са других међународних такмичења.

"Сиренине" медаље у Медијани

- Њихове бронзе сијају као злато. Захваљујемо младим спортисткињама, као и њиховим тренерима на постигнутим резултатима и достојном представљању Градске општине Медијана, Града Ниша и Републике Србије на престижном међународном такмичењу. Чули смо њихове потребе, желимо да овај клуб буде што успешнији и помоћи ћемо колико будемо могли – рекао је председник највеће нишке општине Небојша Коцић.

Коцић је нагласио да ово није први пут да је општина Медијана помогла чланицима "Сирена", па неће бити ни последњи. 

- Медијана је препознатљива по томе што помаже талентованим младим људима, окренута је потребама најмлађих становника и ову годину посветила је пре свега пронаталитетној политици. Трудимо се међутим да свим спортистима, ученицима али и другим грађанима будемо од користи, јер општина постоји због њих и то увек треба наглашавати при сусрету као што је овај – додао је Коцић.

Састанак је био прилика да се истакну и проблеми са којима се у раду суочавају чланице Клуба „Сирене“, као што су мањак простора за тренинге током зиме, али и истакне идеја за организацијом међународног такмичења у синхроном пливању у Нишу.


#   Ниш   Медијана градска општина   пливање   бронзана медаља   Сирена клуб   градске општине   Небојша Коцић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима