Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тениски таленти у на турниру Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 09.05.2017. Јужна Србија Инфо

У организацији Тениског клуба „Топличанин“ почео је турнир „Tennis Europe Junior – Прокупље 2017“ на којем учествују девојчице и дечаци узраста до 12 године. На овом традиционалном турниру који се одржава по 11 пут учествују тенисери из Македоније, Румуније, БиХ, Аустрије, Русије, Белорусије, Бугарске и Србије.

Прокупље
Прокупље

Отварајући турнир члан општинског већа Општине Прокупље Радослав Михајловић захвалио се свима који су дали допринос да се одржи ово такмичење.

- Тениски турнир постаје једна од лепших традиција нашег града. Такмичарима желим пуно успеха са жељом да им овај турнир буде увод у богату спортску каријеру, рекао је Михајловић.

Директор турнира Жика Манић истиче да на овогодишњем турниру због временских прилика учествује мањи број такмичара.

- Настојали смо да у Прокупље дођу најбоље тенисерке и тенисери до 12 година из Србије и земаља у окружењу. Без обзира на мањи број такмичара, очекујем квалитетан тенис где ће уживати љубитељи овог спорта, изјавио је Манић.

Председник клуба Миша Цветковић подвукао је да турнир афирмише Прокупље и Србију. Он се захвалио генералном спонзору компанији ЛЕОНИ, локалној самоуправи, Тениском савезу Србије, С.З.Т.Р. „Чутура“, „Еурокомерцу“, КУД „Топлица“ које је увеличало отварање турнира и свима који су дали допринос за наставак успешне тениске традиције.

 


#   Прокупље   млади   Топлица река   тенис   Бугарска   Русија   Аустрија   Македонија   талентовани   БИХ   Радослав Михајловић   Белорусија   Тениски клуб Топличанин
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима