Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Teniski talenti u na turniru Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 09.05.2017. Južna Srbija Info

U organizaciji Teniskog kluba „Topličanin“ počeo je turnir „Tennis Europe Junior – Prokuplje 2017“ na kojem učestvuju devojčice i dečaci uzrasta do 12 godine. Na ovom tradicionalnom turniru koji se održava po 11 put učestvuju teniseri iz Makedonije, Rumunije, BiH, Austrije, Rusije, Belorusije, Bugarske i Srbije.

Prokuplje
Prokuplje

Otvarajući turnir član opštinskog veća Opštine Prokuplje Radoslav Mihajlović zahvalio se svima koji su dali doprinos da se održi ovo takmičenje.

- Teniski turnir postaje jedna od lepših tradicija našeg grada. Takmičarima želim puno uspeha sa željom da im ovaj turnir bude uvod u bogatu sportsku karijeru, rekao je Mihajlović.

Direktor turnira Žika Manić ističe da na ovogodišnjem turniru zbog vremenskih prilika učestvuje manji broj takmičara.

- Nastojali smo da u Prokuplje dođu najbolje teniserke i teniseri do 12 godina iz Srbije i zemalja u okruženju. Bez obzira na manji broj takmičara, očekujem kvalitetan tenis gde će uživati ljubitelji ovog sporta, izjavio je Manić.

Predsednik kluba Miša Cvetković podvukao je da turnir afirmiše Prokuplje i Srbiju. On se zahvalio generalnom sponzoru kompaniji LEONI, lokalnoj samoupravi, Teniskom savezu Srbije, S.Z.T.R. „Čutura“, „Eurokomercu“, KUD „Toplica“ koje je uveličalo otvaranje turnira i svima koji su dali doprinos za nastavak uspešne teniske tradicije.

 


#   Prokuplje   mladi   Toplica reka   tenis   Bugarska   Rusija   Austrija   Makedonija   talentovani   BIH   Radoslav Mihajlović   Belorusija   Teniski klub Topličanin
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima