Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U naredne dve nedelje Međunarodni ženski "fjučers" teniski turniri u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 03.07.2021. Južna Srbija Info

U organizaciji Tenis kluba Topličanin, na terenima kraj bazena u narednih petnaestak dana organizovaće se dva međunarodna tradicionalna ženska fjučers turnira koja se nalaze u zvaničnom kalendaru Teniskog saveza Srbije i na kome će učestvovati preko 70 takmičarki iz 30 zemalja sveta sa svih kontinenata.

U naredne dve nedelje Međunarodni ženski "fjučers" teniski turniri u Prokuplju

-Tenis klub Topličanin, već šesnaestu godinu za redom organizuje dva ženska fjučers profesionalna turnira Eurokomerc Open i Proal Open sa nagradnim fondom od po 15.000 dolara po turniru. U toku je prvi turnir koji se završava u nedelju kada kreću i kvalifikacije za drugi turnir. Treba istaći da su turniri u Prokuplju jedini koji se trenutno igraju u Evropi sa ovim nagradnim fondom, rekao je Žika Manić, direktor Turnira.

U glavnom žrebu, nalaze se 32 takmičarke sa svih kontinenata, između ostalog iz Australije, Amerike, Argentine, Rusije, Turske, Moldavije, kao i iz svih zemalja srednje Evrope.

Prema rečima organizatora, radi se trenutno o jednom od najjačih turnira u Srbiji i okruženju, pa će Prokuplje narednih dana biti centar teniskog sporta na ovim prostorima. Lokalna samouprava dala je punu podršku ovakvoj manifestaciji, koje naš grad prezentuju u najlepšem svetlu.


#   Prokuplje   tenis   Teniski klub Topličanin   Sportski centar Prokuplje   Međunarodni ženski kup   Teniski turnir
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima