Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ко није посетио "Ecstasy Beach Bar" у Ставросу није осетио српски дух тог грчког приморског места

Bookmark and Share

22.08.2022. Јужна Србија Инфо

Љубитељима сунца, купања и ноћне забаве у Ставросу, одлично је познат "Ecstasy Beach Bar" на "плажи платана".Након дв године паузе због пандемије вируса корона, ово место је заживело својим пуним сјајем.

Ко није посетио "Ecstasy Beach Bar" у Ставросу није осетио српски дух тог грчког приморског места

Ова сезона остварила је максималан рекорд посећености, пре свега српским туристима којима је овај кафић на плажи незаобилазно место.

Поред купања и сунчања, гости кафића уживају свако вече у одличном проводу уз популарну музику Балкана. Специфичност овог места је то, што га посећују претежно млади из Србије, па је тако добио епитет "српски кутак".

Главни "кривац" за то је Asteris Zvezdan Triantafulloy, који каже "да то јесте на неки начин српски кафић, гости који уживају на овом месту су претжно из Србије, њих преко 70 одсто".

Астеро или Звездан, како га наши зову, млад човек, део је породице која већ дуги низ година води ово место, познато по добром проводу, посебно ноћу.

Поред менаџерских обавеза, Астеро се брине и о популарној музици, посебно музици са наших простора, простора Србије.

Судећи по броју српских пријатеља који су га непосредно поздравили прилком нашег боравка у клубу, као и на Фејсбук страници, овај млади човек заузима место "почасног конзула Србије" у Ставросу.

Увек насмејан, каже да је највећи број гостију управо из Ниша, затим и из других градова са југа Србије.

"Српски језик сам научио спонтано, дружећи се са нашим гостима, наравно ми радимо дуги низ година, па ми то није представљало проблем.

У послу чествује и одлично се допуњује, цела породица, отац, мајка, Астеро и млађа сестра, мада он лично већ заузима место "главног човека куће".

Звездан поручује да су гости из Србије увек добро дошли, да су на првом месту, не само као статистика, већи и у његовом срцу.


#   туризам   море   Ставрос (Грчка)   Екстази кафе
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима