Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ko nije posetio "Ecstasy Beach Bar" u Stavrosu nije osetio srpski duh tog grčkog primorskog mesta

Bookmark and Share

22.08.2022. Južna Srbija Info

Ljubiteljima sunca, kupanja i noćne zabave u Stavrosu, odlično je poznat "Ecstasy Beach Bar" na "plaži platana".Nakon dv godine pauze zbog pandemije virusa korona, ovo mesto je zaživelo svojim punim sjajem.

Ko nije posetio "Ecstasy Beach Bar" u Stavrosu nije osetio srpski duh tog grčkog primorskog mesta

Ova sezona ostvarila je maksimalan rekord posećenosti, pre svega srpskim turistima kojima je ovaj kafić na plaži nezaobilazno mesto.

Pored kupanja i sunčanja, gosti kafića uživaju svako veče u odličnom provodu uz popularnu muziku Balkana. Specifičnost ovog mesta je to, što ga posećuju pretežno mladi iz Srbije, pa je tako dobio epitet "srpski kutak".

Glavni "krivac" za to je Asteris Zvezdan Triantafulloy, koji kaže "da to jeste na neki način srpski kafić, gosti koji uživaju na ovom mestu su pretžno iz Srbije, njih preko 70 odsto".

Astero ili Zvezdan, kako ga naši zovu, mlad čovek, deo je porodice koja već dugi niz godina vodi ovo mesto, poznato po dobrom provodu, posebno noću.

Pored menadžerskih obaveza, Astero se brine i o popularnoj muzici, posebno muzici sa naših prostora, prostora Srbije.

Sudeći po broju srpskih prijatelja koji su ga neposredno pozdravili prilkom našeg boravka u klubu, kao i na Fejsbuk stranici, ovaj mladi čovek zauzima mesto "počasnog konzula Srbije" u Stavrosu.

Uvek nasmejan, kaže da je najveći broj gostiju upravo iz Niša, zatim i iz drugih gradova sa juga Srbije.

"Srpski jezik sam naučio spontano, družeći se sa našim gostima, naravno mi radimo dugi niz godina, pa mi to nije predstavljalo problem.

U poslu čestvuje i odlično se dopunjuje, cela porodica, otac, majka, Astero i mlađa sestra, mada on lično već zauzima mesto "glavnog čoveka kuće".

Zvezdan poručuje da su gosti iz Srbije uvek dobro došli, da su na prvom mestu, ne samo kao statistika, veći i u njegovom srcu.

Komentara: 0


#   turizam   more   Stavros (Grčka)   Ekstazi kafe
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima