Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лажна "царица Јелена" дочекује путнике на нишком аеродрому рекламирајући приватне компаније

rssBookmark and Share

Ниш 10.04.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

И док Туристичка организација Ниш, као једини легитимни представник презентације Града Ниша и његових културно-историјских вредности, још увек нема свој Инфо пулт, на аеродрому "Константин Велики" путнике дочекује костимирина као "царица" женска особа која наводно представља маркетиншку фирму МЦН!?

Народне новине: screeneshot
Народне новине: screeneshot

Иако је, са Градом као иснивачем ТОН-а и нишког аеродрома, било договорено да се у згради путничког терминала постави професинални Инфо пулт Туристичке организације Ниш, до тога није никада дошло због одбијања руководства аеродрома "Константин Велики", без обзира што је Град Ниш одвојио средства за ту намену.

Приватне комбинације и позната самовоља менанџмента ниишког аеродрома, правазилази сваку границу пословности и бриге о туристима, кажу у ТОН-у.

МЦН мапа и путоказ ка приватним компнијама

Хостеса "Јелена" у јефтином костиму дочекује госте делећи мапу града на којој су уместо битних културнио-историјских одредишта (осим малог броја) назначна места и путокази ка компанији МЦН и приватним клиникама, односно ка местима, вероватно као плаћени оглас.

Очигледан лош пример "бриге" за туристе и њихову информисанст поткрпљени "буразерским" комбинацијама још увек актуелног руководства нишког аеродрома.

Из ТОН-а потврђују да су више пута безуспешно слали понуду за сарадњу, да је чак урађен идејни пројекат, али су из ЈП "Аеродром" увек проналазили разлог да то такве сарадње не дође, постављајући изнова, нове и нове услове.

Коментара: 0


#   Ниш   Цар Константин Велики   туристи   аеродром Константин Велики   Туристичка организација Ниш   инфо пулт   МЦН маркеринг
@NisAirport @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима