Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lažna "carica Jelena" dočekuje putnike na niškom aerodromu reklamirajući privatne kompanije

rssBookmark and Share

Niš 10.04.2018. Z.S. Južna Srbija Info

I dok Turistička organizacija Niš, kao jedini legitimni predstavnik prezentacije Grada Niša i njegovih kulturno-istorijskih vrednosti, još uvek nema svoj Info pult, na aerodromu "Konstantin Veliki" putnike dočekuje kostimirina kao "carica" ženska osoba koja navodno predstavlja marketinšku firmu MCN!?

Narodne novine: screeneshot
Narodne novine: screeneshot

Iako je, sa Gradom kao isnivačem TON-a i niškog aerodroma, bilo dogovoreno da se u zgradi putničkog terminala postavi profesinalni Info pult Turističke organizacije Niš, do toga nije nikada došlo zbog odbijanja rukovodstva aerodroma "Konstantin Veliki", bez obzira što je Grad Niš odvojio sredstva za tu namenu.

Privatne kombinacije i poznata samovolja menandžmenta niiškog aerodroma, pravazilazi svaku granicu poslovnosti i brige o turistima, kažu u TON-u.

MCN mapa i putokaz ka privatnim kompnijama

Hostesa "Jelena" u jeftinom kostimu dočekuje goste deleći mapu grada na kojoj su umesto bitnih kulturnio-istorijskih odredišta (osim malog broja) naznačna mesta i putokazi ka kompaniji MCN i privatnim klinikama, odnosno ka mestima, verovatno kao plaćeni oglas.

Očigledan loš primer "brige" za turiste i njihovu informisanst potkrpljeni "burazerskim" kombinacijama još uvek aktuelnog rukovodstva niškog aerodroma.

Iz TON-a potvrđuju da su više puta bezuspešno slali ponudu za saradnju, da je čak urađen idejni projekat, ali su iz JP "Aerodrom" uvek pronalazili razlog da to takve saradnje ne dođe, postavljajući iznova, nove i nove uslove.

Komentara: 0


#   Niš   Car Konstantin Veliki   turisti   aerodrom Konstantin Veliki   Turistička organizacija Niš   info pult   MCN markering
@NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima