Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Луковска и Пролом бања све привлачније за родитеље с малом децом

rssBookmark and Share

Луковска Бања 19.02.2020. РТС, Јужна Србија Инфо

Луковска и Пролом бања су годинама најтраженије туристичке дестинације у Србији. Због богатства термоминералних вода и разноврсних садржаја, сезона траје током целе године. И ове зиме распуст ту проводе многи малишани из Србије и региона, највише из Македоније и Бугарске.

Луковска и Пролом бања све привлачније за родитеље с малом децом

За именицу бања, уз Пролом и Луковску бању одавно се не везује слика људи којима су потребни искључиво здравствена помоћ и опоравак.

Ове бање привлаче све више младих гостију и родитеље с малом децом, тако да не чуди што су овога распуста препуне дечије граје и смеха.

Сви смештајни капацитети одавно су попуњени, јер су се домаћини потрудили да младим генерацијама, осим чистог ваздуха и нетакнуте природе,понуде разноврсне садржаје.

Посебно задовољство гостима представља купање у отвореним базенима, када напољу има снега, јер је вода температуре до 37 степени.

"Најмлађи имају свакодневно анимацију, забаву у дечјој играоници, где проводе време са професионалним васпитачима и аниматорима. Старији гости уживају не само у базенима, већ проводе доста времена у свету сауне, у ђакузи базенима са сланом водом. Користе овај ваздух и проводе један леп, породични, зимски одмор", рекла је Марина Цветковић из Пролом Бање.

Продужен распуст прилика је да многи продуже и боравак у бањи, а осим наше, овде распуст проводе и деца из региона, највише из Македоније и Бугарске.

Коментара: 0


#   Луковска Бања   Пролом Бања   деца   родитељи   бање
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима